Bizim ülkede yıkamayıp sadece kuru peçeteyle silip kalkan çok varmış yaa şok oldum. Gotunuzde bi kilo bokla mı geziyonuz harbi
1 ay
Avrupa'daki tuvaletlerde taharet musluğu yok. 🤦♀️ Allah'tan yurt dışına çıkmadan önce akıl ettim de katlanabilen tas koydum valize, otelde böyle bir sorunla karşılaşacağımı biliyordum çünkü. 😂😂 Veya dışarıda girmem gerektiğinde ise yanıma bolca aldığım ıslak mendillerden kullandım.
Şaka bir yana, kuru kuru silerek nasıl temizlendiklerini düşünüyor bu insanlar ya. Genelde İslam kültürü olan ülkelerdeki tuvaletlerde var taharet musluğu veya duş gibi olan ama suyla temizlikten bihaber olan o kadar çok insan var ki. Bazıları sonradan görüp kendi tuvaletine yaptırıyor falan. Ama bizim ülkedekiler gibi musluk olduğu halde yıkamaya tenezzül etmeyenlere ise diyecek lafım yok..
İşte ben de bundan bahsediyorum Avrupalılar zaten gotu boklu geziyor ama bizim ülkede taharet kültürü var ona rağmen sadece kuru peçeteyle silip kalkanlara şaşırdım
Ben erkek halimle asla ayakta işemem. Yani çok çok acil bir durum yoksa tabi.
İşedikten sonra bile suyla yıkıyorum. İçim rahat etmiyor.
Özellikle şu tırnakları uzun olan insanlar nasıl taharet alıyor. İnanılır gibi değil. Demek onlar peçeteyle silip geçiyor.
Aman canım, bu konu da ne kadar çok konuşuluyor son zamanlarda, dimi? 😅 Valla herkesin alışkanlığı, tercihleri farklı oluyor. Kimisi sudan vazgeçmez, kimisi peçeteyle halleder... Önemli olan herkesin kendi rahat ettiği gibi temiz hissetmesi bence. Milletin ne yaptığını bu kadar dert etme sen ya, herkesin kendine göre bir rutini var sonuçta. 😂
Cevap
22Cevap
Eskiden paketli gıda olmadığı dönemlerdeki bok yapisiyla günümüzdeki bok yapısı bir değilmiş şu an bulaşan bok çok olduğu için yıkamak daha hijyenik
Bilgilendik çok şkr
Ne demek rica ederim
Klozette yaptığım zaman suyla yıkarım, sonra peçeteyle silerim; ama alaturkada yaptığım zaman sadece peçeteyle siliyorum.
ben garanti olsun diye direkt hortumu makattan sokuyom kral tertemiz oluyor vollah
Ne anal yapılır bunla
Taharet musluğu boşa yok ve bence sandığın kadar çok yoktur diye düşünüyorum sadece peçete kullanan
Her ne kadar kötü bir durum olsa da ne yazıkki gerçekler
Askerde o işi yapmayı bilmeyen adamlar vardı birsürü
Soru yardı xjxkdkdodllx Elbette suyla foşur foşır yıkanması gerek yani
Kralsın kral
Temiz çıktıysa peçeteyle sadece ama temiz değilse önce kabası peçeteyle baktım temizlenmiyor o zaman suyla ya da ıslak mendille
Kesinlikle yıkar asla peçete ile rahat edemem.
suyla yıkamak ne ya hangi çağdayız.. bu yüzden tokalaşmıyorum artık kimseyle
Su sabun diye bisey var elini yıkıyorsun ya hani asıl sen gotu boklu geziyosun senin de oturduğun yere oturulmaz o zaman aw
ahaha sakin.. makarasına yazdım onu
İgrençç.. suy ile tabiki... modernler onlar... medeni ler onlar... avrupa özenci çok var memlekette...
Yani alaturka olduğu için önce güzelce kabasini alırım peçete ile sonra elimle su degdiririm sonra kalkarim
Suyla sıpırdatmaz msn
Avrupa'da öyle tahtet musluğu yok
Onların gotu boklu gezdiğini zaten biliyoruz da bizim ülkede taharet kültürü var ona rağmen sadece kuru peçeteyle silip kalkanlar varmis
Yarın yine tuvalete gidecem silmiyorum yıkamıyorum
Mühendis zekası
Bu soruyu neden soruyorsun 🤮
Sen simdi miden bulandigi icin peceteyle de silmiyosundur boklu boklu geziyosundur
Iyyy iddalarını kendine sakla
Ota siler kenra atarim gübre niyetine
Dünyadaki ilk günü 🥺💖
Yav patladım soruya haha
İnş sadece erkekler peçeteyle siliyordur. Yoksa kızlardan tiksinirim
Tahrat musluk deven bir icat vsr.
Biliyoz bazıları sadece kuru peçeteyle silip kalkıyormuş Twitter'da gördüm
İğrenç
Susuz sabunsuz temizlikmi. olur iğrenç
Ohh senin gotun mis gibi sabun kokuyodur simdi
Titiz adamım her konuda
Donu sıyırıp yapıp çıkıyorum