Bulaşığı elde yıkarken. Nasıl yıkıyorsunuz? Kovada mı yoksa su aksın ben yıkarım tarzında mı?

Ben kovada yikadim ve elimin hali Şu an boyle. Igrenc bir sey ya. Nefret ediyorum. Ve hasta iken yapmak daha zor ya. Bulasik makinesini icat edene helal olsun ya. Bu bize de bir ugrasa tam olacak 😂😂. Siz hangi yöntem neden? Bu arada mutfak agzina kadar doluydu. 20 dakika surdu ondan eller boyle kurbaga eli gibi 😂😂..
Bulaşığı elde yıkarken. Nasıl yıkıyorsunuz? Kovada mı yoksa su aksın ben yıkarım tarzında mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu bulasik yikama sevdam. Soyle basladi. Bir ara ben kucukken 10 12 yaslarindayim annem o ara bademcik oldu ama ne fena zor konusuyor. Bende kiyamadim. 3 hafta ben yikadim. Ilkte tabi baya leke kaldi sonra alistim. Yemek tatli filan o ara ogrendim. Temelini. Tatlilarin hepsini yapabiliyorum yemekte de iste. Goruntu ayarini tutturamiyorum. Tadi sey gibi. Acliktan oldurmez ama doyurmaz da 😂😂😂