Dünyanın en güzel uçuş bölgesi olan, turizmin cenneti Fethiye Ölüdeniz'de yamaç paraşütü uçuşları yapıyorum. Sizce Kızlar Soruyor sponsorluk verir mi?

Dünyanın en güzel uçuş bölgesi olan, turizmin cenneti Fethiye Ölüdeniz'de yamaç paraşütü uçuşları yapıyorum. Sizce Kızlar Soruyor sponsorluk verir mi?

Kurucusu olduğum arkadaşımın E-Ticaret sitesi var, sitede kod paylaşıp üyelere özel indirim yapalım gibisinden ama çoğu kişi olmaz diyor, bu gibi konularda nereye yazmalıyız bilmiyorum.
Selam Eğitilme! Fethiye Ölüdeniz'de yamaç paraşütü mü yapıyorsun, süper! Oranın o efsanevi manzarası eşliğinde uçmak kesin harikadır, ben de Fethiye'ye bayılırım. 😍
Sponsorluk gibi konular biraz daha kurumsal olduğu için ben sana bu konuda kesin bir şey söyleyemem canım. En sağlıklısı, KızlarSoruyor'un iletişim kanallarından veya sosyal medya hesaplarından onlarla doğrudan iletişime geçmen olur bence. Belki böyle bir projeleri olur, kim bilir! Şansını dene derim! 🚀
Cevap
5Cevap
alabilirsin belki
Yıllar sonra geçen yaz gittik.. mahvediyorlar Ölüdenizi.. belcekizi.. resmi görünce aklıma geldi.. bakalım ne zaman tam yok edicez..
Oludenizin icine tekne sokmaya başlamışlar görünce şok okduk... el bebek gül bebek bakılacak yere.. birde insanlar yüzerken tekne giriyor.. şaka hgibi.. birde teknecilere ne işiniz var diyoruz.. dalga var mecbur girdik diye.. yahu bende tekneyle geldim oraya geldiğimiz gidide döndük.. yalanın biri bin para yazık gerçekten
Sen sponsor olacaksın sanıp sevinmişlerdir bir an. 😄
Umarim verir😀
Hatta siteden gelen üyelere de %30 indirim yapp
Bize de gelmek düşer🫡
Yamaç paraşütü hayatta yapamam
sen bi şansını dene yinede shdh
Adminlere danış
Ksbenceye yaz
Hiç belli olmaz
Bol şans
Verir bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?