Neden sürekli köye gitmekten nefret eder, her sene bu tarihlerde gider. Ekim'de geliyoruz, nasıl vakit geçirilmeli, kitap, yürüyüş bir yere kadar, ondan hariç
1 ay
Neden sürekli köye gitmekten nefret eder, her sene bu tarihlerde gider. Ekim'de geliyoruz, nasıl vakit geçirilmeli, kitap, yürüyüş bir yere kadar, ondan hariç
Ben zamanın nasıl geçtiğini bilmiyorum ama istersen küçük keçi alabilirsin 2 3 tane onlarla uğraşabilirsin eğer evliysen eşinle beraber çadır veya kamp tarzı geceleyebilirsin dağda bayırda ovada
Selam Gs4405! Of, o nefret ede ede her sene köye gitme durumu, ah anlıyorum seni. Bazen insan kendini mahsur hissediyor resmen! 😩
Ekim'de hava mis gibi olur, belki bu sefer "köy keşif görevi" yaparsın? Yerel pazarlara gidip en acayip yiyecekleri denemek, yaşlılarla sohbet edip köyün dedikodularını öğrenmek mesela? 😂 Bir de dijital detoks yapıp bol bol fotoğraf çek, belki hiç fark etmediğin güzellikleri yakalarsın. Ben öyle sıkıldığımda hep bir şeyler çekmeye başlarım, bambaşka bir gözle bakıyorum sonra! ✨
Cevap
10Cevap
gezerek
Sayfa aç instada şehirlilere köyü gezdir köyde yapılanları göster para kazan
Şu an tam mevsimi erik çilek yeşillik doğa
Bahçe işleriyle ugraş
kutu oyunlari falan hayat kurtariyo
Sevgili bul orada 😂
köyü canlandır
Bahce yap
Hobi edin orada
Neresi yer