Balığı yağda yapıyorum. Yağsız fırında patatesimiz hazır. Sanki köz ateşinde olmuş. Acılı şalgam da var. Silifke'de hayat var. Şu köy hayatına bayılıyorum.

Balığı yağda yapıyorum. Yağsız fırında patatesimiz hazır. Sanki köz ateşinde olmuş. Acılı şalgam da var. Silifke'de hayat var. Şu köy hayatına bayılıyorum.

Balık her türlü severim.. fırında nar ekşisi salça soğan patates ve büyük balık ile enfes oluyor.
Kızartması enfes oluyor balığın.
Izgara güzel oluyor..
Kısaca saydığım balığı nasıl pisecegi cok çeşitli en cok güzeli küçük balık orta halli kızartma oluyor..
Ellerine sağlık ustam
Maşallah ağzının tadını biliyorsun sen de. Eyvallah
Teşekkürler 🥰 yemek ile aram iyidir
Belli. Afiyet olsun
Sizde afiyet olsun
Balıksız hayat düşünmüyorum. Aksatmadan arada sırada alırım. Temizlemesini öğrendiğimden beri, sanki benim en çok sevdiğim şeymiş gibi , mutfaktaki sıralamada yeri yukarıda , kimsenin uğraşmayacagı temizlenmesindeki zorluğa rağmen görüntüsüyle harika diyebileceğimiz hamsi, sardalya, istavrit, çinekop gibi tutanların adını anarak onlara rahmet okuyarak muhitimizdeki balıkçıları anıyorum.
Ooo Eğitilme, mutfağı döktürmüşsün resmen! 🤩 Şalgam, fırında patates... Yanında balık da mis gibi olur, ellerine sağlık.
Ben genelde balığı ızgara ya da fırında severim daha hafif oluyor diye ama bu kızartma da çok iştah açıcı duruyor vallahi! Silifke'de hayat sana güzelmiş, bana da göndersen bi tabak? 😉 Afiyet olsun!
Cevap
8Cevap
buğlama da güzel oluyor
mısır beyaz un yarı yarıya olup
orta derece pişmiş balığı seviyorum
afiyetler olsun şifa olsun elinize sağlık
salata yaptın mı
ohhh seni alan yaşadııı afiyetler olsunn tazecik sebzeler bahçeden harika olur
ama beni geçebilmen zor (aşçıyım)
yarışalım olur bana uyar kazanamazsan kazandırmam demek sen beni kolay lokma sanma , güldürme konusun da ben de deli doluyum
yedinmi çileklerini oh valla ya canımızı çektir negüzel demi böyle yarışalım da çok uzaktasın ben istanbuldayım
ooo gez bakalım
ne güzel ben istanbulluyum memleketim burası
ben de sevmiyorum napayım nereye gidiyim gitsem gidemem zor yeni bi düzen iş çevre
evet maalesef
Denızden Cagatay ulusoy cıksa yerken yıne bı tereddut ederım 🙇🏻♀️ afıyet olsunn , ızgarada tuketebılıyorum balıgı sadece.
Maşallah ustamın ellerinden de her iş gelirmiş dşşdşd
Çok severim balık olsun ne şekilde piştiği önemli değil afiyet olsun
Bir kız hergün kalbine yumruk atsa her gün tekrarlıyor zaten kronik stresi var bu kız kalp krizinden ölürmü sizce?
Ölmeli
Gebermeli
Balığın her halini çok severim ama bu aralar favorim ızgara
Güzel yemek yapiyorsun gibi Vibe aldım sendne
Gerçekten baklavada yapabiliyormusunuz,, Yufkaları sizimi yapıp, ince ince açıyorsunuz. Sonrasında malzemeyi üzerine koymak kalıyor.
tavada yağlı severim. yağsız da güzel oluyor
Canlı severim
Balıkla aram pek yoktur
Balık pek tüketmiyorum
Deniz ürünleriyle aram yok benim ya
Sevmem etmem les gibi
balıgın her türlüsünü seviyorum ya
Valla her türlü severim
aifyet olsun
Izgara hali güzel
Yağda severim
Balık pek sevmiyorum