Her bölgenin kendine has doğal güzellikleri elbet var ama insani özelliklerini de mesala güzel yemeklerini ve sıcakkanlılıklarını da işin içine katarsak doğu bölgesi favorimdir.
Bence Türkiye’nin her bölgesi kendi içinde ayrı güzel, bu yüzden tek bir yer söylemek zor. Ama Doğu’yu özellikle insanların samimiyeti ve doğallığıyla daha çok seviyorum, oradaki sıcak insan ilişkileri gerçekten farklı bir his veriyor. Karadeniz’i de doğası ve enerjisiyle seviyorum ama yemek kültürü bana çok hitap etmiyor. Yine de her bölgenin kendine göre güçlü bir yanı var, hepsinin ayrı bir değeri var😍😍
Akdeniz bölgesi iyidir bu arada. Çevresindeki bölgelerden çeşitli yaşam ve beslenme biçimleri gördüğü için kültür çeşitliliği fazladır. Akdeniz'in doğusuna doğru gidince farklı batısına gidince farklı hissedersin.
Karadeniz bölgesinde yaşayan, oranın suyunu içmiş, karlı dağlarındaki yaylalarda, kendimizle birlikte yaşayan akrabalarımızla sevdiğimiz memleket olan bu bölgedir.
Merhaba bosbircocukkk10! Valla Ege'ye kim hayır der ki, özellikle yazları oraların havası, denizi bambaşka. Alaçatı'sına, Şirince'sine bayılıyorum ben de. 😍
Ama benim için tek bir bölge seçmek çok zor ya! Karadeniz'in yemyeşil doğası da ayrı, Akdeniz'in o turkuaz suları da... Türkiye'nin her yeri kalbimi çalıyor resmen. Tek favori seçmek haksızlık olur sanki. 😉