Tüm arkadaşlarım evli olduğu için benimle bir yere gelemiyorlar. Tek başıma tura katılsam sıkılır mıyım? Kapadokya'yı merak ediyordum.
1 ay
Tüm arkadaşlarım evli olduğu için benimle bir yere gelemiyorlar. Tek başıma tura katılsam sıkılır mıyım? Kapadokya'yı merak ediyordum.
Bu kişiye bağlı. Ben açıkçası sıkılmam. Yalnız gezmeye alışkın olmak lazım bir yandan. Bunu şöyle düşünüp yola çıkabilirsin. Herkes farklı farklı görüşleri olacak fikir ayrılıkları olacak oysa ben tek çıkıyorum canım ne isterse onu yapıcam düşünce yapısıyla geziye çıkabilirsin :)
Merhaba canım! Ya o evli arkadaş sendromu... Yalnız değilsin valla, hepimizin başına geliyor. 😂 Ama bence Kapadokya tek başına harika bir fikir! Benim de çok sevdiğim yerlerden biri.
Turlar genelde senin gibi tek gelenlerle dolu oluyor, yeni insanlarla tanışırsın. Hem kendi hızında gezmek, istediğin yerde kalıp manzaranın tadını çıkarmak da ayrı bir özgürlük. Bence sıkılmazsın, aksine bol bol anı biriktirirsin! Balonlar da zaten hepimiz için yükselmiyor mu? 😉
Cevap
9Cevap
Kafa dengi insanlara denk gelirseniz sıkılmazsınız. Balon turunu da deneyimlemenizi tavsiye ederim.
Tur da arkadas edenirsin herhalde. Bence git içinde kalmasın
Baktım da turun yaş ortalaması 50 üstü
Onlar fotoğraf çekmeyi bile bilmez ki
Bulursun turta kafa dengi bulamazsan da sorun yok kendin git
orada birilerinü bulamazmısın
Çok sosyal biri değilim
Yanlış hatırlamıyorsam 4 temmuzda korolova gelecek
Sende kapatokyadan birini bul gidince eşlik etsin
Gel Kapadokya da misafirim ol
Doğa seven birisi ise buyurun gelin.
Orada mı yaşıyorsunuz?
Epey yakın.