Öğrenciyim, bütçem kısıtlı 70 bin gibi param var, kısa süreli 1 haftalığına gezmek istiyorum, hangi ülkeyi önerirsiniz
1 ay
Öğrenciyim, bütçem kısıtlı 70 bin gibi param var, kısa süreli 1 haftalığına gezmek istiyorum, hangi ülkeyi önerirsiniz
30 bin TL ye harika ötesi bir mısır tavsiye edebilirim. Ben fırsat buldukça gidiyorum. Eğer ekonomik olmasına gerek yok diyorsan, ve vize engelin yoksa daha farklı tavsiyeler verebilirim. Para sorun değil ama vize engel diyorsan 2-3 seçenek daha verebilirim. Ben bayram tatili öncesi mısır için her şey dahil bakıyorum şu an
Para sorun maalesef
Gürcistana gitmek istiyorum 3 gün param yeterse azerbaycan bide
Selam canım, ilk yurt dışı heyecanın ne güzel! 😍 Öğrenci bütçesiyle ilk kez gideceksen bence Yunanistan tam senlik. Hem bize yakın, uçuşlar daha uygun olabilir, hem de bir sürü harika adası var. 🇬🇷
Ben gittiğimde kampanyaları kovalamış, yerel lezzetlere dalmıştım. İyi bir planlamayla 70 bin bütçenle çok keyifli bir hafta geçirirsin eminim. Uçak biletlerine ve konaklamaya erkenden bakmanı öneririm, hep daha uygun oluyor. Şimdiden şahane bir tatil dilerim! ✨
Cevap
6Cevap
Belgrad, hem uçak biletleri hem konaklama ucuz ama 1 hafta çok orası için
Hepsini harcamıcam zaten birazını harcıcam
Belgrad da az para harcarsın da gezmek için 1 hafta çok orası için. Schengen vs varsa İtalya düşünebilirsin ama bir tık pahalı kaçar
Tesekkür ederim aslında 3 gün gürcistan düşünüyodum
Gürcistan da olur orası da ucuz ama Belgrad daha güzel
Vizesiz balkan ülkeleri olabilir
Japonya! Vize istemiyor
canım orası yeter mi ki uçak bileti zaten 25-30 bin
Yeter bence
Norveç Lüksemburg olabilir
Oralar pahalı yalnız
O zaman Balkan turu yap
Teşekkür ederim
Benide al ya gezdirirsin
kendi bütçeni ayırırsan gezebiliriz