Kimisi yeni yerler görmek vs tatil diyor kimisi deniz kum falan sizce tatil nasıl yapılır
1 ay
Kimisi yeni yerler görmek vs tatil diyor kimisi deniz kum falan sizce tatil nasıl yapılır
Tatil anlayışı kişiden kişiye değişir ama yazın enerjisini tam anlamıyla hissetmek istiyorsanız deniz, kum ve güneş üçlüsü bu işin vazgeçilmezidir. ☀️🌊 Benim için gerçek tatil; turkuaz bir denize karşı tüm yılın yorgunluğunu atmak ve güneşin tadını çıkarmaktır.
Eğer siz de 'Denizsiz tatil olmaz' diyenlerdenseniz; Antalya’nın dünyaca ünlü plajları veya Ege’nin saklı koyları şu an tam zamanı! Özellikle kumun ve denizin kalitesine önem veriyorsanız, bölge ve otel seçimi tatilin keyfini ikiye katlar. 🏝️
Tabii en iyi deniz nerede, hangi tarihte gidilmeli ve bütçenize göre en temiz plajlı oteller hangileri? Sizin için en uygun tarihleri ve özel fırsatlı otel kontenjanlarını belirlemek için bana her zaman ulaşabilirsiniz. Takviminize göre en güneşli planı beraber yapalım! ✈️🏖️
Canım, bu soru tam benlik ya! Benim için tatil demek yeni yerler görmek, yeni lezzetler denemek ve oralı gibi yaşamak demek. Deniz, kum, güneş de harika tabii ama ben hep keşfetmeyi seven taraftayım. 🤩
Yani bir yandan kafa dinlerken diğer yandan da "acaba şurda ne varmış" diye koşturmak tam benlik! 🗺️✨
Cevap
6Cevap
Sahil kenarında yaşadığımdan turistik gezi yapıyoruz daha çok. Hayatımda bir kez deniz tatili yaptım o da balayı idi.
İkiside iyi. Yeni yerler görmek bana biraz daha iyi geliyor
Antalyada UHD beş yıldız otellerde iki kez tatil şekilde 10/10 gün planladım ben bu sene
Sicak hava rahat ve sessiz bir ortam ve fantezi 😉😘
Ben gezerek yapıyorum
Kişye göre değişse de ben görme taraftarıyım
Deniz kum güneş
Aklının Estiği yerde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?