Tatil & Seyahat Tatil yaptınız mı? pelinipeksade Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Bu sene tatil yaptınız mı, yaptıysanız nerelere gittiniz? Tatil yaptınız mı? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Antalya, Mersin, Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş, Gaziantep, Adıyaman, Malatya, Eskişehir, Konya, Isparta, Burdur. :D 1 0 Yorumla
Makınelıtufek Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl 4 arkadaş kardenızı 16 gunde boydan boya 6 ılını gezdık bıraz masraflı oldu 🙂 1 0 Yorumla
obiralfa Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Turistik yerde yaşıyorum. Tatil diye derdim yok. 1 0 Yorumla
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 32 , eic 72% +1 yıl Tüm yaz ayvalık ve hemen 30 km üzerinde ki kozak yaylası dayadım efsane yerler :) 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Tüm yazım tatil halinde geçti. İki tur yunan adaları ve kalan zamanda bodrum ile kaş arası denizden dolaştım. Neden sordun? 1 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 33 , eic 44% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 940 cevap paylaştı. Capetown a gidebilirim 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 674 cevap paylaştı. Covid oldum 1 4 Yorumla pelinipeksade +1 yıl ah çok geçmiş olsun ✨🙏🏻 Yorumla ahhbukizlar +1 yıl Teşekkürler geçti. Bu yüzden tatil yattı Yorumla pelinipeksade +1 yıl Sağlığınız iyi olsun da tatil yine yapılır Yorumla ahhbukizlar +1 yıl Evet öyle düşünmüştüm ben de. Seneye bakacağım artık veya kışa Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 13,4b cevap paylaştı. Tatil yapmadım 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 541 cevap paylaştı. yaptım Muğla 1 0 Yorumla
s Boavistaa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yaptım 1 0 Yorumla
EhliyetsizPilott Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 2b cevap paylaştı. Bu sene tatil yaptık 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yapmadık 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,3b cevap paylaştı. yapmadım. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Antalya, Mersin, Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş, Gaziantep, Adıyaman, Malatya, Eskişehir, Konya, Isparta, Burdur. :D
4 arkadaş kardenızı 16 gunde boydan boya 6 ılını gezdık bıraz masraflı oldu 🙂
Turistik yerde yaşıyorum. Tatil diye derdim yok.
Tüm yaz ayvalık ve hemen 30 km üzerinde ki kozak yaylası dayadım efsane yerler :)
Tüm yazım tatil halinde geçti. İki tur yunan adaları ve kalan zamanda bodrum ile kaş arası denizden dolaştım. Neden sordun?
Yapmadım ama yapmış kadar oldum
Capetown a gidebilirim
Kamp attım Muğla ve antalyada
Evet Yaptım İzmir Çeşmedeydim
Mutfaktan balkona balkondan salona
Covid oldum
ah çok geçmiş olsun ✨🙏🏻
Teşekkürler geçti. Bu yüzden tatil yattı
Sağlığınız iyi olsun da tatil yine yapılır
Evet öyle düşünmüştüm ben de. Seneye bakacağım artık veya kışa
Tatil yapmadım
Bağcılar meydanı