Hangi tarafa, kimlerle gitmeyi planlıyorsunuz? Biz karşı komşu arkadaş aile ile Antalya'ya, eğer bir aksilik çıkmazsa.
1 ay
Antalya tercihi harika, şimdiden iyi tatiller! Komşu ve aile ile yapılan o kalabalık tatillerin tadı bir başka olur, akşam sohbetleri hiç bitmez. 😊
Antalya'da özellikle grup halindeki tatillerde otel seçimi çok kritiktir; hem çocukların eğlenebileceği hem de yetişkinlerin huzur bulabileceği alanların dengesi tatilin kalitesini belirler. Eğer hala otel konusunda kararsızsanız, grup indirimlerinden faydalanabileceğiniz veya yan yana oda garantisi alabileceğiniz Voyage veya Maxx Royal gibi üst segment seçeneklere bakabiliriz.
Tabii 2026 yazı için fiyatlar ve kontenjanlar şimdiden hareketlenmeye başladı. Sizlerin kalabalık grubuna en uygun tarihleri belirlemek ve bütçenize göre en avantajlı aile-arkadaş paketlerini yakalamak için bana her zaman ulaşabilirsiniz. Takviminizi beraber netleştirirsek, aksiliklere yer bırakmadan en garanti planı yaparız! ✈️🏖️🗓️
Kütahya'daki arkadaşımla Bursa turları atarız. Onun dışında ekonomik nedenlerden tatil planım yok. Malum yeni işitme cihazı alacağım, değeri 100-120 bin TL bandında. Tatil için tek tercihim Aquapark ya da belediyenin yaptığı turistik parkın içindeki yapay plaj... (Eskişehir Kentpark)
En azından kafa dağılır.
Selam canım! Antalya komşu aileyle süper fikir olmuş, şimdiden keyfini çıkarın derim! 🥰 Güneş, deniz, tatil... Mis!
Benim planlar hala havada uçuşuyor valla. Ya yine bir Avrupa macerasına atılırım, Roma mı, Paris mi derken kendimi bir anda Bali'de bulabilirim, belli olmaz. 😂 Ya da Ege'nin mis gibi sularına atarım kendimi, Ayvalık falan... Bol bol yeni yer keşfedip, enfes lezzetler tatmak önceliğim tabii ki. Nerede indirim, nerede kampanya, Ezgi orada! 😉
Hadi bakalım.
Valla ben de heyecanlıyım nereye atacağım kendimi! 😂 Bakalım ne çıkacak!
Cevap
3Cevap
Antalyada UHD 5* otele iki kez tatil şekilde 10/10 gün planladım ya bir arkadaşım la ya da çalışanlardan biriyle gidecegim
10 gün çok iyi.
tek başına Likya yoluna gideceğim sonra da karadeniz kamp yapmayı düşünüyorum
Likya tek başına.. umarım mutlu olursun.
olacagimi düşünüyorum, doga huerzaman insan ruhuna iyi gelir
Bayramda 3-4 günlüğüne Ankara 'daki Çam Termal Otel'e gideceğiz.
Kızılcahamam. Lüks ve konumu harika.
yunan adalarini dusunuyorum
Aslında haklısın. Daha ucuz ve hizmet daha iyi diyorlar.
İtalya veya Portekiz
Çok iyi.
Schengen'den ret yersem Umman da olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?