Tatil & Seyahat Bu yaz kiminle tatile gideceksiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Gitmek istiyorum ama tatil arkadaşım yok 😄 Güncellemeler+1 yıl İtinayla tatil arkadşı olunur bu arada 😄😄 Bu yaz kiminle tatile gideceksiniz? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
fatmakokten Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 85% +1 yıl Tatili bırak evde iki üç günlüğüne dinlensek amenna 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Okadar diyosun Yorumla fatmakokten +1 yıl Maalesef çünkü başka kaçacak yerimiz yok evden başka Yorumla Soran +1 yıl Nerde yaşıyosun ki bu kadar yoğun ve. Bıkkınsın Yorumla fatmakokten +1 yıl Samsun'da yaşıyorum eşim in babası ile birlikte kaldığımız için rahat değiliz maalesef Yorumla Soran +1 yıl Sıkıntı büyük ozaman Yorumla fatmakokten +1 yıl Yani maalesef Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Samimi bir arkadaşımla herhalde de hayat çok pahalı iş+çalışma da olabilir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İyi gelir de durumlar el verirse tabi 😄 Yorumla
seyyah3534 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Tek başına.Önce Atina sonra İspanya.Arada belki bi Göcek ya da Antalya. 0 0 Yorumla
LimOncuuu Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Eşini Güzel ve çekici bulduğum arkadaşlarımdan biris olabilir villa bile kiralanabilir o durumda 0 0 Yorumla
bedevibedevi Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Tek başıma Almanya'ya gideceğim. 0 6 Yorumla bedevibedevi +1 yıl evett ee Yorumla Soran +1 yıl Ayvayı yedin 😄 Yorumla bedevibedevi +1 yıl nedennn Yorumla Soran +1 yıl Tatil arkadaşı olmak isteyenler olur Yorumla bedevibedevi +1 yıl Uçakla gideceğim ve tatile değil teyzemin yanına gitmeyi düşünüyorum. Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Gidelim mi len @Yinelenen 1 5 Yorumla Yinelenen +1 yıl Senden önce başkasınfan teklif geldi geç kaldın 😂🤣 Yorumla ButcherBlaviken +1 yıl Sen bilirsin valla 🤣 Yorumla Yinelenen +1 yıl Aaaa hayret ısrar etmedi 😂 Yorumla ButcherBlaviken +1 yıl Kangal köpeğimle tek gidicem o zaman nabalım 🤣 Yorumla Yinelenen +1 yıl 😂 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Agalarla 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Helal kral Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% +1 yıl Gidek bro 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Eyvallah bro Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Tatili bırak evde iki üç günlüğüne dinlensek amenna
Okadar diyosun
Maalesef çünkü başka kaçacak yerimiz yok evden başka
Nerde yaşıyosun ki bu kadar yoğun ve. Bıkkınsın
Samsun'da yaşıyorum eşim in babası ile birlikte kaldığımız için rahat değiliz maalesef
Sıkıntı büyük ozaman
Yani maalesef
Samimi bir arkadaşımla herhalde de hayat çok pahalı iş+çalışma da olabilir
İyi gelir de durumlar el verirse tabi 😄
Tek başına.
Önce Atina sonra İspanya.
Arada belki bi Göcek ya da Antalya.
Eşini Güzel ve çekici bulduğum arkadaşlarımdan biris olabilir villa bile kiralanabilir o durumda
Tek başıma Almanya'ya gideceğim.
evett ee
Ayvayı yedin 😄
nedennn
Tatil arkadaşı olmak isteyenler olur
Uçakla gideceğim ve tatile değil teyzemin yanına gitmeyi düşünüyorum.
Peki
Gidelim mi len @Yinelenen
Senden önce başkasınfan teklif geldi geç kaldın 😂🤣
Sen bilirsin valla 🤣
Aaaa hayret ısrar etmedi 😂
Kangal köpeğimle tek gidicem o zaman nabalım 🤣
😂
Agalarla
Helal kral
Gidek bro
Eyvallah bro
Tatile gitmiyorum ve sevmiyorum