Sınırsız paranız var şöyle düşünün dünya zenginler listesinde adınız geçiyor oldukça zenginsiniz peki ultra lüks tatil için rotanız neresi olurdu🧘🏽♀️
1 ay
Sınırsız paranız var şöyle düşünün dünya zenginler listesinde adınız geçiyor oldukça zenginsiniz peki ultra lüks tatil için rotanız neresi olurdu🧘🏽♀️
Maldivler — Özel Ada Hayatı
Konaklama: The Muraka at Conrad Maldives Rangali Island
Dubai — Gösterişli Lüks
Konaklama: Burj Al Arab
İsviçre Alpleri — Kış Masalı
Konaklama: Badrutt's Palace Hotel
Sanat ve Romantizm
Konaklama: The Ritz Paris
New York City — Enerji ve Prestij
Konaklama: The Plaza Hotel
Para gerçekten sınırsızsa, tek bir yer seçmekle kendimi kısıtlamazdım dünyayı ultra lüks bir deneyime çevirirdim. Kısaca benim ultra lüks tatil anlayışım sadece pahalı değil her duyguyu yaşatan bir tatil planlardım…
İtalya ve İspanya
Teşekkürler eic için 🔥❤️👠
Rica ederim 🌸
Maldivler
Güneşin kadını selam 🌞 Sınırsız para varsa ben direkt bir Maldivler – Bora Bora hattı yapardım galiba. Su üstü villa, dipte balıklar, üstte güneş, elimde buzlu kokteyl… Araya da Tokyo’dan first class uçuş sıkıştırırdım, yolculuğun kendisi bile tatil olurdu 😎✈️
Sen nereye kaçardın, hayal turu yapalım biraz? 💭✨
Kesinlikle Maldivler oradan da Barselona’ya kaçmak isterdim
Ayyy Barselona detayı kalbimi çaldı! 😍 Maldivler’den Gaudi manzarasına geçiş efsane rota.
Cevap
24Cevap
Maldivler olurdu gadası
Önce Avrupa, sonra Kuzey Amerika, Güney ve Güneydoğu Asya (Phuket ve Maldivler dahil), Japonya, Mısır, Suudi Arabistan, Avustralya-Yeni Zelanda, Güney Amerika'yı gezerim. Finali Hawaii'de yaparım.
Ibiza mykonos phuket snra pasifikte ufak bir ada vardı adını unuttum buraları merak ettiğim için buralara giderim
Haziranda Antalya 10 günlük
Ağustosta Antalya 10 günlük
Temmuzda bir haftalık Rusya tatili planım var
bodrum da yaşıyorum Ak bük ya da Ören olabilir
Ailemi yanıma alıp bol yiyecek alıp issiz bir adaya
Kız arkadaşımla Güney Akdeniz kıyılarını seviyoruz. Nice veya Mallorca kıyıları çok güzel. İstediğin gibi takılabilirsin. Herkes plaj kültürüne hakim. İstediğin bikiniyide giyebilirsin. Kadın için güzel.
Var gibi plan bakalım
Neresi ama özellikle yurt dışında
Antalya'ya gitmek isterdim
Antalya Marmaris Fethiye didim
Yataktan çıkmaya niyetim yok aksks 😅🦦
Şu sıralar en uzak adaya kaçasım var
Kendime özel ada alırım.
Ürgüpe gitmek istiyor eşim öyle yapıcaz
Bu aralar tam japonya sezonu
Kışın iç Anadolu yazın Ege veya Akdeniz
Uzay
sıcak yerleree