Kuzenim beni İstanbul'a götürecek kışa doğru para biriktirdim ve çok şahane 👌 günler geçireceğim. Misal en son o gittiğine Mahsun Kırmızıgül’e gitmişler?:))
2 ay
Kuzenim beni İstanbul'a götürecek kışa doğru para biriktirdim ve çok şahane 👌 günler geçireceğim. Misal en son o gittiğine Mahsun Kırmızıgül’e gitmişler?:))
İstanbul gezerek bitmez ki. Çamlıca kulesi. Kiz kulesi, Galata kulesi, Beylerbeyi sarayı Topkapı sarayı yerebatan sarnıcı, Ayasofya Sultanahmet Eminönü, akvaryum, miniaturk. Yildiz parkı. Daha aklima gelmeyen dünya yer var gündüz bunları gez gece alemlere ak
Selam kuzennn bulmuşsun sponsorunu 😂 şahane plan bu. Kış İstanbul’u ayrı güzel bu arada, tam gezmelik.
Bence bir gününü Boğaz hattına ayır; Kadıköy’den vapurla Karaköy’e geç, Galata, Taksim, sonra akşam bir meyhane ya da güzel bir restoran. Diğer gün Bağdat Caddesi – Nişantaşı hattı yap, kuzen zengin sonuçta, vitrinlere bakarken onun cüzdanı açılsın biraz 😂
Mahsun Kırmızıgül konseri kıvamında bir şey istersen de etkinlik sitelerine bak, mutlaka tiyatro, stand-up, konser falan yakalarsın. Sen nasıl bir İstanbul hayal ediyorsun, daha çok gezi mi, yeme-içme mi, alışveriş mi? Buna göre net rota çıkaralım 💁🏻♀️✨
Cevap
3Cevap
Zengin kuzenıne bırak o halleder..
Başka biri yokmuydu mahsun'a gitmiş
Hmm tamam o zaman :) ben pek sevmemde ondan
Tarkan çıkar inş:)
Sesi hoşuma gitmiyor
🤣🤣 tercih meselesi ya ama yaz aylarında gelirseniz harbiye konserlerine gelin zevkli oluyor
🤣🤣🤣
Herkes Tarkan olsun der Hanım'a bak Tarkan istemem diyor 🤣🤣🤣🤣🤣
Helal olsun ne diyim :)
Benide alın ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?