Tatil & Seyahat Sevgilimle İstanbul turu yapmak istiyorum. Nereleri gezebiliriz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Evli olduğum için kocam saat 6da evde oluyor. Biz yarın öğlen 12 gibi buluşacaz. Önerileri alayım Güncellemeler+1 yıl 6 olmadan evde olmam lazım Güncellemeler+1 yıl İstanbullu yokmuş sitede Sevgilimle İstanbul turu yapmak istiyorum. Nereleri gezebiliriz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
dynamiteee Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ahhh ahh bu defa some karaktersiz kadın problemsss troll senii 1 0 Yorumla
Buse09793 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Jsksxjjsnxnsjzjwjx ullaan bune midesizlik aptalmisınız madem kocanı sevmiyosun ayrilsana igrenc varlıklar sizi 2 0 Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 528 cevap paylaştı. Direkt otele gidin. Gezmeyle 6 saatte istanbulu turlayamazsınız. 0 0 Yorumla
bisalbenida Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Zenginse problem yok ama her yeri gezin ama mani problemsss 0 4 Yorumla bisalbenida +1 yıl Sen çok güzelsin ama Yorumla Soran +1 yıl Ne diyorsun velet Yorumla bisalbenida +1 yıl Yaptığın gerçekten gurur verici Yorumla bisalbenida +1 yıl Bir de ben velet oluyorum inşallah boşanırsın Yorumla
gizlifjjdd Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Galata kulesi, kadıköy, Beşiktaş. Buralara kesinlikle git. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bence hiç tur atma. çünkü vakit kaybı. direk otele gidin turu yatakta yapın😉 1 0 Yorumla
Sidinyavrusu Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Akşam kocan gelince o gezdirir sizi ablacım. 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 424 cevap paylaştı. adalar beykoz tarafına git 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Tiksiniyorum senin gibilerden 2 1 Yorumla bisalbenida +1 yıl Helal olsun be kardeş Yorumla
İsasagir1 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Avrupa anadolu 0 1 Yorumla İsasagir1 +1 yıl Ümraniyenin günlük kiralık evleri güzel beyşikdüzü ve avcılwrında kiralık evleri güzel Bi bak istersen 😂😂😂 Yorumla
Mustafa00011 Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 303 cevap paylaştı. Hangi yaka 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Ahhh ahh bu defa some karaktersiz kadın problemsss troll senii
Jsksxjjsnxnsjzjwjx ullaan bune midesizlik aptalmisınız madem kocanı sevmiyosun ayrilsana igrenc varlıklar sizi
Direkt otele gidin. Gezmeyle 6 saatte istanbulu turlayamazsınız.
Zenginse problem yok ama her yeri gezin ama mani problemsss
Sen çok güzelsin ama
Ne diyorsun velet
Yaptığın gerçekten gurur verici
Bir de ben velet oluyorum inşallah boşanırsın
Galata kulesi, kadıköy, Beşiktaş. Buralara kesinlikle git.
🤣🤣🤣ah seni şakacı…
Ne saçma insanlarsınız...
Bence hiç tur atma. çünkü vakit kaybı. direk otele gidin turu yatakta yapın😉
Akşam kocan gelince o gezdirir sizi ablacım.
Eski trollerden kim kaldı
adalar beykoz tarafına git
Beşiktaş Ortaköy Beyoğlu
Tiksiniyorum senin gibilerden
Helal olsun be kardeş
Sevgilin gezdirir seni
Oturun evinizde
O gezdirsin seni
bu soru şaka olmalı
Avrupa anadolu
Ümraniyenin günlük kiralık evleri güzel beyşikdüzü ve avcılwrında kiralık evleri güzel Bi bak istersen 😂😂😂
Hangi yaka
Adalar
Anadolu/Avrupa?
Kocanı da çağır 😂