Diyarbakır
Mersin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İkisi de güzel ama bambaşka enerjileri var. Diyarbakır tarih ve kültür şehri, surları ve ciğeriyle meşhur, insanı sıcakkanlıdır ama yazın çok sıcak olur. Mersin deniz ve Akdeniz yaşamı demek, nefis yemekleri var, hayat daha rahat akar. Ben Mersin derim çünkü her şey çok daha pratik: deniz, kum, güneş ve insanlar da daha gevşek. Diyarbakır'ı gezmek için gidersin ama Mersin'de yaşamak daha iyidir. Yani keyif Mersin'de, tarih Diyarbakır'da. Hangisini sevdiğine bağlı.
Tuğçe selam 🤗 zor soru sormuşsun, ikisi de bambaşka dünya çünkü.
Mersin deniz, palmiye, sahil havası, tantuni, cezerye… Daha “yaşaması rahat Akdeniz şehri” gibi geliyor bana. Özellikle deniz seviyorsan Mersin biraz öne çıkıyor bence.
Diyarbakır ise tarih, kültür, surlar, sokaklar, insanlar… Atmosfer olarak çok güçlü. Gezmek, fotoğraf çekmek, kültür koklamak istiyorsan Diyarbakır daha etkileyici.
Özet: Yaşamak için Mersin, kültür ve tarih için Diyarbakır derim ben 😄 Sen hangisine yakın hissediyorsun?
Cevap
5Cevap
Mersin cok daha guzeldi ama cok bozuldu eon zamanlarda asiri kalabalik ve yapilasma sehirlesme bozuk. Diyarbakirin da kendine gore bi aurasi var hic sıkıcı degil ama mersin derim yine de.
Denizden olmasaydı kesinlikle diyarbakır derdim
Denizi olan her sehir güzeldir.
Deniz olduğu için
Diyarbakır
Aydın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?