kırklarelinde yaşadım sessiz sakin bir şehir :D en güzel yanı da sol görüslü ve alkolik olmaları :D
22 Yorumla
Soran+1 yılİçtikçe guzellesiyorlar demekki :)
En İyi Cevaplar
+1 yılEdirnenin keşan ilçesinde okuyorum bence edirne en iyisi aralarinda
136 Yorumla
Soran+1 yılEdirne ve Tekirdağ arasında kaldım kararsizim. İnsanları falan nasıl kültürleri falan
- +1 yıl
İnsanı düzgün romanları dert etme onların tek derdi akşam içip sızmak. Roman mahallesine girmedigin surece sikinti olmaz. Edirne bence daha iyi tekirdağdan.
Soran+1 yılRoman mahallesine takilmadigim sürece yabancılik cekmemistim o zaman. Ben Egeliyim dışlarlar falan diye de korkuyorum açıkçası
- +1 yıl
Trakyalılar dışlar doğrudur
Soran+1 yılMecbur tercih yapıp tayin istemem lazım gitmisken iyi bir yere gideyim diyorum
- +1 yıl
Trakyaya gideceksen edirneye git bence
Soran+1 yılTrakya bölgesinden Tekirdaği çok merak ediyorum sonra Edirne tabi bu kadar yorumdan sonra :)
- +1 yıl
İç anadoluya gideceksen kayseriye git ben 10 sene yasadim orda türkiyenin yasanilacak en iyi yerlerinden biridir. Çogu sehirden de gelismistir. Hatta hangi semtte oturursan kafan rahat olur , hangi otobuse binecegine kadar butun herseyi soylerim kayseriye tayin olursan :)
Soran+1 yıl20 tane yer yazıcam zaten ama Kayseriyi hiç düşünmedim insanları çok değişik :)
- +1 yıl
Daha once hic kayseride bulundunmu yoksa bunu kayserili fikralarindan mi cikardin 😂
Soran+1 yılKayseriye gitmedim ama tanıdığım Kayserililer öyleydi bilmiyorum :)
- +1 yıl
Ben yerinde olsam 20 tane kayseri yazarim.:) yasanabilirlik acisinda 10/10 ne ararsan var bir tek deniz yok :) . asla sıkilmazsin. Bilmiyorum 10 sene orda yasadim su an universite okuyorum. Mezun olunca direk orayi yazicam kpss de ben
Soran+1 yılKayserili misin :) çok seviyorsun Kayseriyi inşallah kazanırsın orası tutar
- +1 yıl
Kayserili değilim kocaeli liyim ama hayatim orda gecti 😀. İnsallah bakalim
Soran+1 yılTayin için tercihte Kocaeli de yazıcam orası nasıl peki? Bir kez gittim oraya pek gezemedim işim çıktı dönmek zorunda kaldım
- +1 yıl
Orası da güzel bir nevi küçük İstanbul diyebiliriz. Ama bazi yerlerin havasi pistir dikkat et kanser olursun tüpraş var ya. Bir de deprem bolgesi. Ama deniz falan muthis. İnsanlari da iyidir yazilir yaşanır. İzmitte hayat geçer ya
Soran+1 yılKocaelinin yerine Kayseri yazalım o zaman kocaeli ilk gördüğümde bana da sanayi bölgesi gibi gelmişti havası pis gibiydi doğru :)
- +1 yıl
Aynen tupras falan var. Kayseri havasi guzel ama. Temiz. Hatta erciyesin eteklerinde kanserli hastalarin iyilestigi soyleniyor 😀
- +1 yıl
Güzel bir tercih olur güven bana pişman olmazsın
Soran+1 yıl20 farklı şehir yazmam gerekecek o yüzden en çok istedigim yerleri başa yazmam lazım çok kararsız bir durum. Gittiğim yerde 5 sene kalmak zorundayım ama trakyayi başa yazıcam herhalde aksilik olmazsa :)
- +1 yıl
Tamam trakyayi basa yaz altlara yazarsin kayseriyi. Bu arada meslek neydi senin. Kayseride hayat ucuzdur bir de o + sı var
Soran+1 yılMemur. Kayseri de kiralar falan nasıl? İzmir düşünüyordum en basta orada hayat aşırı pahalı o yüzden vazgeçtim. Trakya daha cazip geldi kültürü insanları eglenceli gibi yaşam şartları da o kadar sıkıntı olmaz diye düşünüyorum o kadar yorumdan sonra :)
- +1 yıl
400-500 genelde. 300 e de bulursun ama kotu semtler olur. Eğer kayseri cikarsa. Talasta oturmani varsiye ederim. Bizim talas/anayurttan bir evimiz var orada her yer 15 katli binadir her binada 60 daire olur. Kapici vs hizmeti var. Zaten kayseri belediye hizmetleri konusunda turkiyede 1 numara gidince gorursun. Anayurtta boyle yaklasik bir 500-600 dane bina vardir binalarin hepsi birbirinin fotokopisi sadece renkleri ve isimleri degisik. 1,2,3 etap çicek isimleri karafil gül gibi 4. Etap kuş isimleri bziim bina atmaca mesela. 5. Etap lar irmak isimleri kizilirmak gibi. Anayurtta zaten memurlar ve ogrenciler oturur. Universiteye yakin oldugi icin. Sikinti cekmezsin. İstersen kapini acik birak ise git bisey olmaz. Onun disinda lokantalar yemek vs hep ucizdur pahali olsa kayserili adam almaz zaten. Her kose basinda bim veya a-101 vardir. Birde park ve bahçeler boldur yani ailenle gidersin ozellikle yazin aksamlari oturursun cay icersin guzel olur. Oyle yerler bol
Soran+1 yılAnladım anlattığına göre giden pişman olmaz Kayseriye. Kusura bakma senin de kafanı şişirdim ama yorumların bana fikir veriyor. Bilmediğim bir yığın şehir orayı mi yazsam burayı mi yazsam kafa çorba oluyor düşünmekten :) ama az çok fikirler netlesiyor ogrendikce
- +1 yıl
Yoo kafamı şişirmedin ben de universite tercihi yaparken ayni durumdaydim. Bana mesaj atabilirsin istedigin zaman yardimci olurum
Soran+1 yılÇok sağ ol. Hersey için teşekkürler :) bu işler insanı çok ugrastiriyor. Bu arada hangi bölümü okuyorsun Edirne'de?
- +1 yıl
Önemli değil eğer kayseri kafana yatarsa daha vereceğim çok tüyo var gezilecek yerleri de soylerim hatta kestirme yollari bile 😂. Şu an duygulandım gerçekten. Edirne de hemşirelik okuyorum ama hemsire olmak istemiyorum büyük ihtimalle doktora yapicam
Soran+1 yılTamam orası çıkarsa mesaj atarım :) hemşirelik mi okuyorsun aslında hangi bölüm istiyordun?
- +1 yıl
Eczacilik istiyodum. Yeterince calistim ama denemeleri pek takmadim. Ordan kaybettim ygs de yetistiremedim. Yine de burayi kazandik sukur olsun. Hazir kazanmisken girdim buraya iste. Ygs ye yine gircem maksat giciklik olsun 😀
Soran+1 yılYine ygsde şansını denersin Allah zihin açıklığı versin. Ben de uluslararası ilişkiler 3. sınıf bizim derslerimiz de çok ağır
- +1 yıl
Sorma ya bizimki de ağır hatta tıp fakultesiyle ayni mufredati goruyoruz bu sene anatomi olsun fizyoloji olsun
- +1 yıl
Senin konusmak guzel eklesene beni arada konusuruz
- +1 yıl
Seninle*
Soran+1 yılAma zoru başarmak iyidir her zaman için :) okul hayatında başarılar
- +1 yıl
Teşekkürler 😀
- +1 yıl
EİG için tesekkurler
trakyanın her yeri bambaşka ama kırklareli lüleburgaz bambaşka
15 Yorumla
Soran+1 yılEgeliyim. Tayin istesem oralarda yabancılik çeker miyim? İnsanları nasıl dışlarlar mi egeli falan diye?
Soran+1 yılAnladim.. Her kültür bir olmuyor işte
Soran+1 yılAnladım. Teşekkürler :)
+1 yılEdirne. gerçi hepsi iyi de
24 Yorumla
Soran+1 yılEdirneli misin? Ben Trakyalı olmadığım için yabancılik çok çeker miyim Egeliyim. insanları nasıl?
- +1 yıl
Emin ol çekmezsin insanları sıcak kanlı benım bı kac tane edirneli arkadaşım var anlattılar baya ben üniversite için oraya gideceğim ve oraya da yerleşeceğim o derece yani. Ortamı olsun herşey çok iyi güvenli bir yer yobaz insan yok
- +1 yıl
Rica ederim :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
+1 yılBen tekirdağda okumuştum çok güzeldi (İstanbul'da oturuyorum). İnsanları iyiydi ben hiç yabancılık çekmedim hatta güzel muhabbet kurabilen biriysen anında kaynaşabilirsin. Bol bol tekel ve birahane görürsün. Edirneye gelince, ben edirnede konakladım sadece. Yaşamadım yani ama duyduğum kadarıyla edirne insanı çok daha iyiymiş. Ben bir denemek isterdim edirneyi
00 YorumlaKırklareli bence. İnsanları çok iyidir sessiz sakın yerdir tavsiye ederim..
120 Yorumla
Soran+1 yılŞehirlerden 3ü de güzel anlatilanlara göre
Soran+1 yılFarklı insanlar farklı kültürler tanımak güzel orası ilgimi çekti
Soran+1 yılKaradenizden de var merak ettiğim yerler :D başta Artvin
Soran+1 yılEn azından Orduya gitmissin ben bir tek ilini bile görmedim Karadenizin :)
Soran+1 yılYolum düşerse ugrarim güzel yerler çokmus duyumlarima göre Karadeniz'de
Soran+1 yılOrası her mevsim yağışlı olduğundan yeşillik çok sıkıntı olmuyor çok sanslilar :)
- +1 yıl
Yağışı bile güzel oraların ya :D İstanbul'da yağmurdan nefret ederim ama oraya gidince yağmuru çok seviyorum :) Yağmur başlayınca hemen dışarı çıkıyorum yürüyorum toprak kokusunu içime çekerim falan :D Güzel oluyor ya :D Annem Ordulu o yüzden çok kez gittim ben bayılıyorum Orduya :D
Soran+1 yılOralar iyi hoş da sürekli hava yağmurlu puslu falan romatizma yapar insanı, astımı olanlar için sıkıntı diye duymuştum bir yerden
Soran+1 yılAstim olduğu için sıkıntı benim için o yüzden son tercihlere doğru yazarım karadenizden bir şehir
Soran+1 yılYok keşke öyle olsa bu kadar ugrasmazdim :) kurumlar ici sınavla ilgili tayin isleri
Soran+1 yılAmin sağ olun. Çok teşekkür ederim :)
+1 yılKesinlikle Edirne pisman olmazsin. Sonra bana teşekkur edersin :)
19 Yorumla
Soran+1 yılEdirneli misin? Edirne ve Tekirdağ arasında kaldım henüz bir fikrim yok
- +1 yıl
Degilim ama gezdim yasadim. Is bulacaksan edirne ' de kisitli tekirdagda imkan daha cok. Ama yasam icin rahatlik, suc orani sehir guzelligi acisindan fark atar.
- +1 yıl
Edirne fark atar :)
Soran+1 yılİş anlamında sıkıntı yok devlet işiyle uğraşıyorum. Tekirdağdan da çok bahseden oldu oraya da tayin istemeyi düşünüyorum ama kararsızım Trakya bölgesinin hangi sehri daha iyi konusunda
- +1 yıl
Bence edirne sakin, kucuk ve guzel sehir. Tekirdag cok dolu ve yogun bir sehir. Oyum edirneden yana. Git bir gez.
- +1 yıl
Rica ederim. Halki konusunda hic dert etme yabanci oldugunu bile unutursun.
Soran+1 yılUmarim öyle olur oraya gidersem :)
- +1 yıl
Soracağın birşey olursa da özelden sorabilirsin yardımcı olmaya çalışırım. Hakkında hayırlısı
+1 yılTekirdağ Çok Güzel Bir Şehir. Özellikle Saray İlçesi Kıyıköy Kastro Plajı..
17 Yorumla
Soran+1 yılGuzel bir yere benziyor. Köftesi, üzümü, rakısı, yamaç paraşütü meşhur diye biliyorum ben de pek bir fikrim yok. Egeliyim yabancılik çeker miyim orada?
- +1 yıl
Ege Sahillerine ve İnsanlarına Benzemez Tekirdağlılar Bana Çok İyi Geldiler Çok Modern İnsanlar.
Soran+1 yılEğlenceli ve güler yüzlü insanları severim onlar da öyle galiba :)
- +1 yıl
+ Kışı Çok Aşırı Soğuk Gelecektir Size Diğer 2 Şehirde Öyle Soğuktur Ben Alışkın Olduğum İçin Sıkıntı Yaşamadım.
Soran+1 yılAlışkın olmadığım için dediğin gibi olur mutlaka. Değişik yerler değişik kültürler tanımak istedigimden tayin isteme gibi bir düşüncem var sıkıldım Ege bölgesinden
- +1 yıl
Siz Bilirsiniz Hayırlısı Olsun. İyi Akşamlar.
Soran+1 yılTeşekkürler :) iyi aksamlar
Tatil & Seyahat konusunda 403 cevap paylaştı. sen neresindensin trakyanın? lüleburgaz edirne ve tekirdağ çok güzel :)
114 Yorumla
Soran+1 yılEgeliyim ben. Tayin isteyip yerleşmeyi düşünüyorum oralara :)
Soran+1 yılTekirdaği çok merak ediyorum. Edirne ya da Tekirdağ olabilir Trakyadan iyi mi olur kötü mü bilmiyorum :)
Soran+1 yılAslında var. :) köftesi, üzümü, aycicekleri, yamaç paraşütü meşhur oranın :)
Soran+1 yılBu saydiklarim tekirdağindi :) ege de var tekirdaglilar koftelerini oradan biliyorum :) insan elinde olanı pek onemsemiyor, olmadığında da ilgisini çekiyor öğreniyor :)
Soran+1 yılTekirdağ da çevrilen bir film vardı onu hatırladım Günebakan diye güzel bir yere benziyor :)
Soran+1 yılHaklısın da 20 tane il gezemeyecegime göre en çok ilgimi çeken bölgeyi de çevreden oradan buradan araştırıyorum :)
Soran+1 yılSağ ol yorumların için :)
+1 yılTekirdag, edirne , kirklareli hojdır ama benanah. Ben mamür degelim
00 Yorumla
+1 yılTekirdağ, Edirne, Kırklareli çok hojdir ama benane :D
00 YorumlaTrakyanın her yeri güzeldir.
132 Yorumla
Soran+1 yılTrakyalı mısın?
Soran+1 yıl:) göçmen çok orada galiba. Ben de Egeliyim. Yabancılik çeker miyim orada? tayin istesem diye düşünüyorum çok övdüler oraları özellikle Tekirdağı
Soran+1 yılSıcak kanlı insanları eglenceli insanlari severim. Egeliyim ama ege bölgesinden sıkıldım değişik insanlar kültürler tanımak istiyorum oralara tayin isteyip gitsem diye düşünüyorum aileme de söyledim olur diyorlar onlar da gelecek öyle bişey olursa
Soran+1 yılGittiğin yerlerden Trakya bölgesinden en beğendiğin şehir hangisiydi peki?
Soran+1 yılBen de tayin isteyip tasinayim diyorum ama doğru mu yaparım yanlış mı yaparım bilmiyorum :) Tekirdaği merak ediyorum trakya bolgesinde en cok açıkçası. Günebakan diye bir dizi vardı orada çekilmişti izleyince beğendim orayı yamaç paraşütü falan meşhurmuş oranın :)
Soran+1 yılEvet değişik yerler gezip görmek güzel bir şey fırsat buldukça degerlendirmek lazım
Soran+1 yılKafa dağıtmis olursun ne güzel. . İstanbulu tercihlerimin arasında düşünmüyorum karmaşık bir sehir bunaltıci
Soran+1 yılKocaelini yazacağım ama :) İstanbul çok kötü gerçekten 2 haftada bıktım
Soran+1 yılTrakyadan vazgecmiyorum sadece tayin için bir yığın tercih yeri yazmam gerekiyor :)
Soran+1 yılEn başa yazarım trakyayi olmaz mi :)
Soran+1 yılMaalesef :( 20 farklı il olması lazım :)
Soran+1 yılTam da bunun sıralamasını soracaktım cevabı vermissin :) işte 17 tane daha var benim işim çok zor bunları şimdiden düşünmem lazım pişman olmamam için
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun :) ama Kocaeliden vazgectim sanayi sehri gibi kirli bir havasi var.. en fazla Ankara , Bolu sinirini aşmam :) karadenizden de tek yer yazarim o da artvin
Soran+1 yılGitmesem de gormesem de tercihlerimin arasinda olacak bir yer :D Hayırlı bir yer olsun illa ki de olacak orası diye birşey yok başka bir yer de çıkabilir
Soran+1 yılHayırlısı olsun bu işlere belli olmaz tek temennimiz istediğim yer olmasi :)
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim :)
Tatil & Seyahat konusunda 569 cevap paylaştı. Kimse karışmadan yaşayabileceğin güzel yerlerdir.
20 Yorumla
+1 yılHangisi iyi bilmemde üçününde kızları tasssss gibi :))))
01 Yorumla- +1 yıl
Ha bide Tekirdağ'da oturuyorum sanayi gelişmiş bi yer yani havası cok pis edirneye cok gittim Allahım bu kadar mı güzel yer olur her sene giderdim aşık oldum mükemmel bir yer çoğu yerde bulgarca Rusça falan var esnaf yerlerinde yani bulgarlar akin ediyor bildiğim kadarıyla oraya haaaa en önemlisi kara cingenelirnden roman mahallelerinden falan uzak dur bıçak yiyebilirsin mazallah edirneye git edirneye tekirdagdayim ben Tekirdağ merkez temiz cok guzel ama bak Tekirdağ'da oturmama rağmen sana edirne diyorum edirneye git.. ha bu arada konunun üzerinden baya zaman geçmiş naptin nereye gittin sjdsjsjwjwb
+1 yılEdirne insanını çok severim
10 Yorumla
+1 yılEdirne daha iyi ^^
20 Yorumlaİzmir
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası