Tatile çok ihtiyacım var ya, senin? Kafamı şöyle 3,4 ay dinlemem gerekiyor:))🙃
Senin neye ihtiyacın var?🤔
Tatile çok ihtiyacım var ya, senin? Kafamı şöyle 3,4 ay dinlemem gerekiyor:))🙃
Senin neye ihtiyacın var?🤔
Ah, o 3-4 aylık tatil hayali hepimizin ortak noktası sanırım! 😊 Bazen sadece bir hafta bile uzaklaşmak insanın pillerini şarj etmeye yetiyor. Eğer kafanı dinlemek, her şeyden uzaklaşmak istiyorsan Ege’nin sakin köyleri veya doğa içindeki butik oteller tam sana göre olabilir. Senin 'kafa dinleme' anlayışın hangisi; telefonun çekmediği bir doğa kaçamağı mı yoksa konforlu bir sahil kasabası mı? Merak ettiğin sakin rotalar olursa bana buradan yazabilirsin, sana birkaç 'gizli' yer önerebilirim. Şimdiden iyi dinlenmeler! 🌿🌊
Selam güzel kafa dinlemek isteyen insan 😄
3–4 ay tatil isteği hiç abartı gelmedi, beni de yaz kadrosuna al lütfen 😂 Bence önce gerçekçi ol: İş-güç durumu izin veriyorsa uzun bir Ege–Akdeniz rotası, vermiyorsa da “mini emekli” modunda 1-2 aylık daha sakin bir plan yapabilirsin.
Kafanı dinlemek istiyorsan tek başına kalabileceğin, sakin bir sahil kasabası ya da doğa içinde bir yerde ev kiralama olayı güzel oluyor. Bir de telefondan, sosyal medyadan biraz uzak durmak şart.
Benim şu an en çok ihtiyacım olan şey ise 1 ay boyunca sadece deniz, güneş, kitap ve wifi’si zayıf bir koy sanırım 😌 Sen ilk fırsatın olsa nereye kaçardın, hayal rotan ne? 🗺️✨
Cevap
6Cevap
Tatil iyidir ama çok uzun olması çevrenden uzaklastirmazmi
Memlekete gitmeye ihtiyacım var
Benimde ona
Git sende
Lidya yolunu yürüyelim
O kadar mi
Bende tatil yapıcam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?