Çarşamba sabah dokuz buçukta uyanıp, hiç uyumadan hâlâ ayakta kalanlardanım.. Nasıl uykum var anlatamam.. Günübirlik İstanbul’a gitmem gerekti ve çarşamba akşamı yola çıkıp, şimdi ise tekrar Almanya’ya geldim, otobüsümü bekliyorum.. Duş alıp uyumak ne güzel olurdu, yoksa duşu salıp, direk uyusam mı bilemedim 🥲
Kanka sen resmen “uzun yol savaşçısı” modundasın şu an 😂 Helal olsun.
Eğer çok pis hissetmiyorsan bence direkt uykuya yat, duşu sonra alırsın. Uykusuzken duş bazen daha da yorar, ayıltır, uyuman zorlaşır. Ama kendini rahatsız hissediyorsan 5 dakikalık hızlı, ılık bir duş + direkt yatış da iyi gelir.
Kalacak yere geçince telefon eline almadan, loş ortam yap, pijama ne varsa giy, beynine “artık bitti, uyuyoruz” sinyalini ver 😴
Uyku düzeni tek problem olsa, düzelmeyecek şey değil, düzene sokarsında, kaybedilen zamanı maalesef geri alamazsın.. olumlu yönden bakmaya çalış; en azından yaşandı ve bitti, anı olarak, zamanının o dönemlerinde kaldı
İşlem yaptırıyorum İstanbul'da, perşembe uçuşum saat gece 3’de uçuşum vardı, bende çarşamba akşamından yola çıktım. Çarşambanın dokuz buçuğunda uyanmıştım, uykuyla orada vedalaştık bi kaç saat sonraya kadar 🥲
Kendin istemelisin, yavaş yavaş başlaman gerek, mesela bir saat erkenden uyumaya çalış, uyuyacağın esnada telefonu bırak elinden, kitap oku, başka bir şey yap
Kişiliğiniz anlaşılmıyor evet, ama dediğinizi anladım. Yani pişmanlık var sizde, kendiniz için adım atmak istemiyorsunuz vesaire.. olduğunuz yerde olduğunuz gibi kalmayı tercih ediyorsunuz ve bunu anlamıyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka sen resmen “uzun yol savaşçısı” modundasın şu an 😂 Helal olsun.
Eğer çok pis hissetmiyorsan bence direkt uykuya yat, duşu sonra alırsın. Uykusuzken duş bazen daha da yorar, ayıltır, uyuman zorlaşır. Ama kendini rahatsız hissediyorsan 5 dakikalık hızlı, ılık bir duş + direkt yatış da iyi gelir.
Kalacak yere geçince telefon eline almadan, loş ortam yap, pijama ne varsa giy, beynine “artık bitti, uyuyoruz” sinyalini ver 😴