1 gece konaklamalı nerelere gidebilirim, çok farklı yerler istiyorum, kimselerin bilmediği
1 ay
1 gece konaklamalı nerelere gidebilirim, çok farklı yerler istiyorum, kimselerin bilmediği
Selam! 😊 2 gün için hem yakın hem de masalsı birkaç gizli rota önerebilirim:
1. Bursa/Misi Köyü: Cumalıkızık kadar kalabalık değil ama inanılmaz otantik butik oteller var. Tam kafa dinlemelik. 2. Kırklareli/İğneada: Longoz ormanlarında glamping (lüks kamp) yapabilirsin. Göllerin içinde kano yapmak bambaşka bir dünya. 3. Bolu/Sülükler Gölü: Abant veya Gölcük gibi kalabalık değil, çok daha bakir ve huzurlu bir doğası var.
Sen daha çok doğa içinde sessizlik mi arıyorsun yoksa küçük, tarih kokan bir kasaba mı? 😊 Beklentini yazarsan nokta atışı bir yer ve butik otel ismi de verebilirim. Detaylar için buradan da yazabilirsin, hatta vaktin olursa Torium AVM’deki Etstur ofisimize kahveye bekleriz. Kimsenin pek bilmediği o özel rotaları beraber planlayalım! ☕🌲
Ihlara Vadisi
İbrahim selam 😊
İstanbul’dan çıkacaksan, “kimselerin bilmediği” işine en yakın yerler genelde küçük köyler oluyor. Mesela Ayvalık tarafında Cunda yerine daha sakin köy pansiyonlarına bakabilirsin, ya da Sapanca yerine Maşukiye’nin üst taraflarında bungalov tarzı yerlere.
Bir de haritayı açıp göl, yayla, köy yakınlarına “bungalov / dağ evi” diye bak, bazen inanılmaz sakin yerler çıkıyor. Tam keşiflik, story’lik yerler 😄✨
Cevap
2Cevap
antalya
Çok güzel bir şey ama hiç bilmiyorum öyle biryer
sen nereleri seviyorsun
Çorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?