Haftanın 5 gününü dolu dolu çalışıp yoruluyoruz hafta sonunu gelmesini resmen iple çekiyoruz. Hafta sonu olsada dinlensek veya gezsek diyoruz.

İki günlük tatili neler yaparak geçiriyorsunuz
Haftanın 5 gününü dolu dolu çalışıp yoruluyoruz hafta sonunu gelmesini resmen iple çekiyoruz. Hafta sonu olsada dinlensek veya gezsek diyoruz.

İki günlük tatili neler yaparak geçiriyorsunuz
Her hafta değişiyor, sabit bir düzenim yok
Bazen evde oluyorum. Temizlik, işle ilgili şeyler falan ya da farklı şeylerle vakit geçirme. Bazen geziyorum, bazen arkadaşlarla takılma.
Bu hafta cumartesi yolculukla geçti zaten. Bugün dinlenme, haftaya hazırlık gibi daha çok
Cumartesi erken kalkıyorum. Oğluma kahvaltı hazırlıyorum. Onu dershaneye gönderiyorum. Eve geliyorum. Çamaşır makinesini çalıştırıyorum. Onlar yıkanınca kurutmaya atıyorum. Sonra dinleniyorum. günün yemeklerini yapıyorum ki genelde içli köfte, kadınbudu köfte, lahmacun, İskender, Hatay sini kebabı, hamburger, kumpir gibi özel yemekler oluyor. Sonra evde dinleniyorum. Çamaşırlar kuruyor yenilerini yıkıyorum. Bazen asıyorum bazen kurutmaya atıyorum.
Pazar sabah erken kalkıyorum. Oğluma kahvaltı hazırlıyorum. Onu dershaneye gönderiyorum. Birkaç günlük yemek yapıyorum. Dikilecek sökük eşyası olan varsa getiriyor. Temizliğe destek olmam gerekirse yapıyorum. Vakit kalırsa çamaşır katlıyorum.
Bunlar sakin geçen haftasonlarım. Bazen ofiste iş oluyor ya da dışarıda toplantı, tüm bu işlerin yanına onları yapıyorum ama o zamna çok üzgün oluyorum hiç dinlenemedim diye
Öncelikle Allah yardımcın olsun eline emeğine sağlık.
Tam bir ev hanımısın. On parmağında on marifet. Kimse senin gibi hafta sonları bu kadar erken uyanmaz. Evin ve çocuğun için kendinden çok feragat ediyorsun.
Yemeklere gelince maşallah çok zahmetli ve çok lezzetli yemekler yapıyorsun buda senin ne kadar becerikli olduğunu gösteriyor.
Teşekkür ederim. Çalışan kadınım. Tüm hafta işte çalıştıktan sonra bir de ayrıca evde çalışıyorum. Haftasonu ofiste çalışmaktan vakit bulamaz ve birkaç günlük yemek yapamazsam hafta içi akşam işten gelince yapıyorum. O zaman oturmam ve dinlenmeye çekilmem 22.00'yi buluyor.
Elim lezzetlidir, yaptığım yemekler beğenilir. Normalde haftasonları bu kadar erken uyanmazdım bu sene küçük oğlumun lgs senesi.
Seneye de büyük oğlumun üniversite sınav senesi olacak.. Yeter ki çalışsınlar başarsınlar. bem de elimden geleni yaparım 😀
Teşekkür ederim 🙏 mutlu oldum.
Bu hafta sonu iyi geçti ata binme planım vardı gayet keyifli geçti daha önce 1 kez düşmüştüm ata bir bakışım var beni niye attin üstünden mikrop der gibi tepemde duruyor hayır hem atıyorsun sırtından hem başımda bekliyorsun vicdan yapti sonrasinda sanirim...🤣
Evde oturup dinlenmek istesemde eşim ve kızım genelde avmye gitmeye ikna ediyorlar
Hafta sonu iki gün cidden kıymetli ya! 😊 Genelde bir gününü dinlenmeye ayırıyorum. Netflix açmalar, biraz kitap karıştırmalar, hatta güzel bir kahvaltı sonrası yayılmalar falan derken pil sarj oluyor.
Ama diğer günde enerjik mod açılıyor, genelde kısa bir kaçamak planlıyorum. İstanbul’daysan mesela Polonezköy, Riva sahili ya da Belgrad Ormanı yürüyüşleri harika oluyor. 🍃 Sen nasıl değerlendiriyorsun, biraz gezmeyi sever misin?
Cevap
3Cevap
dizi film ile
Uyuyorum, uyanıyorum film 🎥🎬👀 izliyorum sonra alışveriş yapıyorum. Gece hayatı sorguluyorum bu düzen, nereye kadar devam edecek diye 🎈
Bu zamanın erkekleri evlenmiyor öcü görmüş gibi kaçıyorlar. Tabi akılları olsa der evlenirim eşim her istediğim yemeği yapar ütümü yapar vs 🆚. İyi kadın istemiyorlar sürünsünler 🤣
yazın turlara katılarak değerlendiriyordum şimdi kış ev temizlik pazar alışverişi
Kazdağları Cunda Küçükköy Şeytan Sofrası Aşıklar Tepesi Sütüven Şelalesi Asos Ayvalık Cennet Tepesi Bursa Cumalıkızık Erdek Altınoluk Gömeç Sarımsaklı Güre Hasan Boğuldu Göleti Ayazma İzmir Seferihisar
Keşke benimde iki günü tatilim olsa. Genelde hep iş hayatımla geçiyor.
Cumartesi veya pazar, bir gün izinim var. Genelde ailem, arkadaşlarımla oluyorum. Gece vardiyasında çalıştıysam zaten dışarı çıkmaya halim olmuyor.
İki haftadır oruç tuttum dinlenerek geçti haliyle
Dışarda geçiririm arkadaşlarım ile
Aa ne tesadüf 😃
🥰❤️
hafta sonu hobi bahçemde.
Taksim Beşiktaş yaparım
evde dinlenerek veya gezerek
Çalışmadığım için bana her gün tatil
Gezerek geçiyor
Temizlik ya da evde dinlenerek
Şehri gezip keşfetmek iyidir.
Bakim işleri ev işleri ve uzanarak genelde