İstanbul’da turistlerin yeni “crush”ı yakışıklı mısırcı Alper olmuş, haberiniz var mı? 😂 NE KADAR OLDU? hesabı bir video paylaşıyor, sonra bir bakıyoruz kadın turistler İstanbul’a akın ediyormuş, adamcağızın tezgahının önünde fotoğraf çektirmek için resmen kuyruk var. Saatlerce bekleyenler bile var diyorlar.
— https://twitter.com/nekadaroldutr/status/2044308918843654511?s=46&t=mcxIq47jpMwQRgCEQ_1rxQ
Bu tarz şeyleri görünce benim kafada direkt şu sorular yanıyor: Bu gerçekten “ilk görüşte crush” durumu mu, yoksa sosyal medyanın ürettiği anlık bir fantezi mi? Çünkü dürüst olalım, biri viral olduğu anda, sadece yakışıklı/hoş olduğu için değil, “trend” olduğu için de insanlar ona akın etmeye başlıyor. Bir noktadan sonra “çok yakışıklı” olmaktan çıkıp “orada fotoğraf çektirme deneyimi”ne dönüşüyor. Yani mısırcı Alper aslında biraz da canlı hatıra, turistik aktivite gibi. 🌽📸

Ama işin duygusal tarafı da var bence. Özellikle tatildeyken insanlar daha flörtöz moda giriyor. Yeni şehir, yeni insanlar, yeni hikâyeler… Bir de karşında güleryüzlü, sempatik, çekici biri olunca “Uf biraz göz göze gelsek de tatil anısı olsa” kafası çok normal. Yani oraya giden herkes “aşık oldum” diye gitmiyor ama minik bir kalp çarpıntısı, hafif bir heyecan, arkadaşlara atılacak “story”nin başrolü… Bunların hepsi modern flört dinamiğinin bir parçası artık.
Benim merak ettiğim kısım şu:
Böyle birine sadece yakışıklı olduğu ve viral olduğu için kuyruk olup fotoğraf çektirmek sizce masum bir eğlence mi, yoksa abartı mı? Gerçek bir çekim mi var, yoksa “trend kaçırmama” telaşı mı? Diyelim ki İstanbul’da böyle viral olmuş biri olsa, sen sevgilin yokken gidip sıraya girer miydin, yoksa “yok kanka benlik değil” mi derdin? Hadi anlatın, bu mısırcı olayı sizce aşk mı, hype mı? 💬🌽✨
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer