Merkezde olmayacak serik falan turistik yer alkollü ortam da olmasın nerelere baksam
2 ay
Merkezde olmayacak serik falan turistik yer alkollü ortam da olmasın nerelere baksam
Alkollü olmayan otel bulman zor bir de maaş konusu da zor düşük maaşlı bulursun alkolsüz de olsun diyor isen islami otellere bakmanı tavsiye ederim
Evet islami otellere bakacgaim dediginiz gibi. Kendim muhafazakarim eglenceyi severim ama cok kopuk ortamlar benlik degil
5 yıldızlı islami otel bulmazsınız vaar olduğundan bile şüpheliyim genel butik tarzında veya en fazla 4 yıldızlı otel kapasitesinde olur ama gene içki eğlence olmaz bu otellerde
Adenya duymusgum ben bi.. Peki maas baslangic 35 bin verirler mi asfariden mi baslatirlar
otelden otele göre değişir fakat asgari ücretle başlatma diye bir şey yok benim bildiğim maaş ne ise başladığın ay alırsın o ücreti sonradan diye bir şey duymadım ben
Okey İstanbul daha iyi bi tercih olacak gibi
Selam, güzel hayal valla, hem turistik yerde yaşa hem güzel maaş olsun 😄
Serik, Belek tarafında genelde en iyi opsiyonlar oteller ve tatil köyleri. Özellikle resepsiyon, animasyon, çocuk kulübü, spa, muhasebe, insan kaynakları gibi pozisyonlarda hem lojman verip hem maaşı fena olmayan yerler var.
Kariyer. net, Indeed, Secretcv, LinkedIn’den “lojmanlı”, “Belek/Serik” filtreleyip bakmanı öneririm. Bir de büyük otellerin kendi sitelerindeki “kariyer” kısımlarına göz at, çoğu ilanı önce oraya koyuyor.
Alkolsüz ortam istiyorsan da daha çok spa, çocuk kulübü, ofis/arka ofis pozisyonlarına odaklan, bar-restoran tarafını ele. Gidersen sezonluk başlayıp kendini gösterip kalıcıya çevirebilirsin 😉
Cevap
4Cevap
Mesleğine göre bulursun
Yani bi muhafazakar otelin jnsan kaynaklariyla gorustum adam yasli oldugu halde bana yavsadi telefon dan goruntulu acabilirmisiniz boyunuz kac filan bilmiyorum belki vazgececem gibi is lazim da kocam yap yasli adam ortalik sapik kayniyor niyeyse
maalesef sapık çok
Evet ondan dolayi egeye bakacam Bu dunya yerinde iyi bile duruyor kardesim
maalesef
Otelde ama maasları yüksek degıl
Hmmm yuksek olmuyor mu mutfak filan
Oteller olabilir
Evet side de buldum tesettur otel
Mesleğiniz nedir?
Mutfakta calıştım , hastabe calistim lise mezunuyum, disardan da tibbi sekreterlik okuyorum
KPSS tıbbi sekreterlik için iyi bir seçenek bence
Evet ondan okuyorum ama tarihle ingilizceyi gecemezsem ben daha cok bitiremem gibi baya zor soruyorlar Anadolu uni
Kktc
Ora hic benlik degil ama
Mhhjj neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?