Hep görürüm yurt dışı çıkanlar mesela illaki Afrika oluyor niye yani😅 ben olsam kuzeylere giderim ya

Hep görürüm yurt dışı çıkanlar mesela illaki Afrika oluyor niye yani😅 ben olsam kuzeylere giderim ya

Vizeyi nerden aldılarsa o ülkeye bir kez gitmeleri şart oluyormuş, bazı ülkelerden vize almak daha kolay oluyormuş. Afrikayla tam olarak bi ilgisi var mı bilmiyorum ama
Bilmiyordum ama çok mantıklı geldi şu an😅
Soğuk sevmiyorlardir.. ne yapacaklar fyord görüp.. uzun savablari seviyor demek ki insanlar.. hem hayatın doğduğu yer diyorlar.. vardır bir bildijleri. . ben olsam ne kuzeye ne Afrika'ya giderim mesela :))
Sen nereye gitmek isterdin
Valla ben önce İtalya İber yarım adası crbrlitariktan çıkıp artık nereye gidersek.. muhtemel İtalya İspanya Portekiz yapar ordan Güney Amerika'ya giderim.. sonra wietnam Kamboçya tarafları
Haha maya aztek medeniyetlerini bulmaya mı gidiyorsun, oruç beyin rotası resmen😅 bu arada karayip korsanlarındaki Barbarossa 'nın oruç reis oldupunu biliyorsun mu🥳
Niye fena mı.. İtalya rönesans müzik benim için harika ülke.. İspanya Endülüs ve gotik tarzı yaoilari sanatsal olarak yüksek ülkeler.. Portekizi bir denizci abimiz ölmeden görün dedi.. mutfağı yaşami vs diye.. aztek maya uygarliklarida ilgi çekici bence wietnam ve kambocyada kuktur olarak ilgi çekici.. Arjantin Uruguay Şili egzantik geliyor bana.. Peru vs.. Meksika.. evet duydum öyle bir şey sanırım.. anlatmıştı biri baya korkulan bir denizciysi demislerdi yanlış. Hatırlamıyorsam :))
Neyse tamam benide götür😅😅🥳
Kuzey diyirdun.. fiyirdlar buz gibi hava kuzey isiklari ne olacak :))
Orayada başka zaman giderim artık😅
Valhalkayi görürsün inşallah ne diyim :))
Hahaa ragnar oradaysa gideyim bende😅🥳
Lokiye dikkat et :))
Hahaa😅
Leviathan hoş geldin 😂 çok haklı bir gözlem bu arada.
İki tayfa var bence: Biri “Afrika’ya gidip gönüllü çalıştım, su kuyusu açtım” tayfa, biri de safari–balon–lüks kamp tayfa. Biraz “hem gezerim hem iyi insan olurum” hissi veriyor ya, o çekiyor insanları.
Sen tam kuzey insanısın bak, bence de İskandinavya turu, Kuzey ışıkları falan sana daha çok yakışır 😏🌌
Cevap
15Cevap
Afrika'ya gidip aslan avlıyorlar
Haha aslan kaç paraparapamm
Afrika macera olarak ilgimi çekiyor ama rehber tanıdık olmadan gitmem. Medeni yerler daha cezbedici.
afrikaya gitmedim hiç.
Ben de🤷♀️
Ben de Afrika'ya gitmek isterim yardım etmek amaçlı olabilir yani. İlaki altında yatan bir sebep olması gerekmiyor ki 🧐
Ya bazıları hani geziyotum ama hani Afrjaya da gidiyorum ayağına gidiyor ona eleştri yaptım, genelde fenomenler falan duyar kasma
Aslında belki de herkesin gitmesi için özellikle gösteriyorlar ben teşvik amaçlı o da olabilir 🤔
Ben fazladan gelmiş *
Ay ben son tercihimde bile gitmem mesela, gmrülevek ne var ki sağlık sorunları had safaada beyaz kadın ticareti had safada, bakma oraya gidip güleç hikaye stori atanlara arkada illaki taciz ediliyorlar falan bir garip yer oralar
Allah cezanı vermesin Levi😄 sanarsın Hindistan ben Hindistan'dan korkarım gitmem mesela 😀
😅🥳
İnsanın kavurmasinin yapıldığı bir kıtaya niye gider ki insan. Git asyaya şöyle kore , Japonya , Çin falan yap. Millet macera arıyor. Bir kısmı da Hindistan , Afganistan tarafına gidiyor. İlla sıcak olacak diyorsan git Arap ülkelerine.
Safari turlarını sevenler var çünkü ondan
Orada bilemedim bir safari için değer mü , insan avlıyorla rresmen
Ay bencede ya
Gitmedim hiç Afrika'ya
Bende
İmkan olursa giderim ama
Ben gitmem
İlk tercihim Afrika olmaz tabi
Son tercihim bile olmaz
Neden ya bi Uganda olur genelkurmay başkanının kulağını çekeriz 😂😂
Afrika giden ne bilem
Aynen
Çoğu oraya gönüllü işlere ya da çalışmaya gidiyor, sadece zekat vermek için değil.
Ben amerikaya yunanistana felan giderim insanların gittiği yer afrika gtte ot elde mızrak hahahuho
Renkler ve zevkler meselesi, seyahat kültürü sonuçta
Aslanlar onları kovalasın istiyorlar muhtemelen
Ben gidersem sadece iş için çalışmaya giderim gezmeye gideceğimi zannetmiyorum :D
Kimmiş o afrikaya gidenler ya :D Kabile reisliğine baş vuru yapmışlar mı sorun hele sorun :D
Ben Asya'ya gidicem
😅😅😅
Ben uzak doğuya giderim ne işim var Afrika'da🤣
Afrika'da ne işimiz var ya 😂
Yurt dışına gitsem, Afrika'ya mı giderim ya 😏😅
Önce bir yurt dışına çıkarım Afrika söyle Dursun
Öylemi yapıyorlarmış ula
Fakir ülke olduğu için..
Doğal güzellikleri var diye
Para değeri ile ilgili bir durum
Safari turu çekici geliyor
Hiç Afrika’ya gitmedim yaa