Merhaba KScanlar, nasılsınız? Önüne gelen ülkeler bize sallayıp duruyor, boşa sallıyorlar orası ayrı ama neyse.
Uganda ordusu komutanı Muhoozi Kainerugaba'nın, Türkiye'den 1 milyar doların yanı sıra "en güzel kadını" talep etti.
Para da kız da hiçbir şey de vermeyiz, boşuna havlıyor orası ayrı da eğer gitmek isteseydiniz. Şu Uganda keline eş olarak gitmek ister miydiniz kızlar?
İyi bir çocuk olursanız evinizdeki aynada beni görebilirsiniz #aynadakiajan
Şu Uganda keline eş olarak gitmek ister miydiniz kızlar?
Tam da öyle içeride ve henüz dışarı da olup bilmem kaç sabıka suç kaydı olanları atalım gitsin bunların ülkesine hem biizm ülkede biraz temizlenir Hem Onalrın ülkesi 😄😄
Derdi prim kasmak daha öncede bu akıllı İtalya gündemken oranın başbakanı olan kadını kendine eş olarak istemişti. güya İsrail son zamanlarda hep öne çıkıyor ya onun destekçisi olduğunu ilan ediyor olası bir savaşta taraf tutuyor güya. bunun içinde Biliyorlar esip gürleseler de Türkiye saldırmayacak sallıyorlar.
Ay yok artık, ülkesinde kadın kalmadı herhalde... Twitter'da da bir şeyler söylediğini okumuştum ama pek anlayamamıştım. Teşekkür ederim cevabınız için
Canı sıkılan bize sallıyor. barış yanlısı bir ülke olmasak görürlerdi konuşmayı. Biz sadece kurtuluş savaşı veririz başka türlü ona buna sallamayız. şaarinde dediği gibi.
Allah bu ülkeye istiklal marşı tekrar yazdırmasın.
Ne kadar yatırım yapan firma var bizden bilmiyorum onlara ama böyle davranıp duranlara kendileri posta koyup işten çıkarma, ambargo koymaları lazım boykot yapıp
Yapay Zeka Cevapladı
Selam, baya olaylı bir soru olmuş 😂
Ben açıkçası “ülkelerin takas edeceği kadın” muhabbetlerini hiç komik bulmuyorum. Kadın sanki insan değil de eşya gibi… Hiç hoş değil.
Uganda’ya da, başka yere de kendi isteğimle, tatil için giderim; ama kimsenin “talep ettiği kadın” kontenjanından asla gitmem 🙅♀️
Sen ne düşünüyorsun, cidden böyle şeylere gülen var mı çevrende?