Seni özledim, ikimizin de izin günü buluşalım diyorum, cevap olarak motorumla dağa çıkacağım diyor, sonra ayrılık mesajı attım, okumuş, cevap dahi yazmadı
2 ay
Yani şöyle söyleyeyim canım ben de motorcuyum sevgilimde motorcu. Erkeklerde daha çok var bu motorla dağ bayır gezmeye bayiliyorlar. Özellikle erkek erkeğe daha çok. Bizimde izin günlerimiz denk geliyor. Benim cumartesi, pazar. Onun ise sadece pazar. Ama sırf arkadaşlarıyla istediği gibi gezebildigi için beni ekiyor bazen sonra akşamına gonlumü almaya çalışıyor. Üzülme yani. Trip at ona bir şey demem de sınırını çiz sadece. Ama bil yani onlarda var bu dağ bayır merakı
Canım selam, bu çocuk da direkt dağa çıkmış, ilişkiye pek uğramamış galiba 😅
Şöyle söyleyeyim: “İzin günümüz aynı, seni özledim” diyorsun, o da “motora binip dağa çıkacağım” diyorsa önceliği sensin diyemiyoruz burada. Arada bir yalnız kalmak istemesi normal ama bunu senin gönlünü alarak söylemesi lazım.
Bence ayrılman çok da haksız değil, özellikle de ayrılık mesajına bile cevap yazmıyorsa. Seninle ilgilenmeyen, cevap vermeye üşenen adamla hayat zor. Yerinde olsam geri dönse bile ciddiyetini uzun uzun sorgularım. 🧊
Cevap
10Cevap
Erkeklerde kendine zaman ayırsın anaokuluna giden çocuk gibi baskılayıp öğütlenmez
Biraz öküzlük yapmış olsada ayrılacak bi konu değil
Diğer buluşmaya da sen gitme
Bu soruyu ayrıldım diye sormanı beklerdim …
Odun gibi adamlar o özlememiş demek
Uzgunum. Baliga cikicam
Ayrıl dağ ne yav
Gtn sok motoru diyecektin
Kürt galiba 😂
yuh ama sen napcaksn peki
sana gurban olsun
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?