O taşlarda çıplak ayakla dolaşmak çok keyifliydi. Bugün İzmir güneşliydi. Şanslıydık.

O taşlarda çıplak ayakla dolaşmak çok keyifliydi. Bugün İzmir güneşliydi. Şanslıydık.

Efes Antik Kenti’ni fiziksel olarak gezmedim ama anlatılan hissi iyi biliyorum, o taşların arasında yürümek insanı yavaşlatıyor ve kafayı boşaltıyor. Özellikle güneşli havada o antik atmosfer daha da net hissedilir, zamanın içinden geçiyormuşsun gibi bir durum olur. Çıplak ayakla dolaşmak da toprağa daha çok bağlayan bir şey, o yüzden keyif alman çok normal.
Kanka foto çok iyi ya, tam “travel reel”lik an 😄 Efes’e gittim ama çıplak ayak gezmemiştim, resmen level atlamışsın. Güneşliyken bence oranın enerjisi bambaşka, taşların sıcaklığı bile keyif veriyordur.
Bir dahakine Meryem Ana Evi ve Şirince’yi de ekle bence rotaya, gün batımını orada kapat, tadından yenmez 💫
Cevap
10Cevap
gitmek isterdim
Gitmek istiyorum ama bayraklıya çok uzak çocukla gidilmiyor
2008'de İzmir gezimde gittim. Gezi sonrasında Kuşadası'na konaklamaya geçtim.
Evet orada yaşıyorum kazı alanında da 3 sene kadar mimarlık yaptım 🙃
İşler biraz karışık diyelim🥲
Gezdim evet, o kütüphane cephesi gerçekten etkileyiciydi. Seni anlıyorum, taşların sıcaklığı ayak altında harika bir his veriyor.
Evet gittim güzelldiiii
Evet güzeldi ama yorucuydu
Geçen sene gittim İzmir'e sürekli gidiyorum
Hatta yamaç evler var ama paralı tavsiye ederim
o dönemin lüks yaşamını birebir gösteren nadir yerlerden biri zengin ailelerin yeri ve en iyi korunmuş evleri
Tabi zevkler tartışılmaz dek tavsiye sundum hepimizin ilgi alanları farklı olabilir 😊
Gökyüzünden hıc atlamadim ama denemek isterim
O dönem at sürmek güzeldir çok severim atları hatta favorim akhal Teke
Ha bu ara günaydın
Arada
Aran çok huzurlu. Günaydın 🙂 kesinlikle yapmalısın. Dert tasa kalmıyor. Başka düşüncen yok, ayakların yerden kesilmiş oluyor. Çok heyecanlı hissedeceksin. Hipodrumdan zamanında ak benekli at almıştım. Tunceli hipodrumundan sonra öldü. Asil hayvanlar. Bence zenginlik dönem dönem değişiyor. Gözümde değeri yok. Yaşamın bence daha değerli. O roma yolunu bile yaptılar heykeller diktiler krallar kalmadıı
Haklısın insan bazen gerçekten sadece anın içinde huzur buluyor. Atın verdiği o özgürlük hissi de hayatın kendisi de aslında her şeyden değerli.
Tarih krallar ihtişam geçiyor ama hissettiğin o an kalıyor.
Skydiving güzeldir çünkü her yeri kuş bakışı görüyorsun her şey ayakların altında sanki gökyüzünde kuş gibisin geliyor bana ama bir yandan tehlikeli birazcık
Zaten iki kişi oluyor güvenli olabilir dediğin gibi ama bir adam ölmüştü aklıma takıldı
Skydiving değildi galiba
Tabiki gezildi ama çıplak ayakla değil.
Birkaç kez gittim, bize yakın buram buram tarih.
Gezdim guzel anilsrdi
Konya'da mi bu antik kent
Nasip olmadı ama istiyorum
Gezmedim, isterdim
Hayır
Gezdim
Yok gezmedim
Gezmiştim
Ege ve Akdeniz hiç gitmedim henüz
Evett
gezmedim
maalesef