İlk yurtdışına çıkacağım, Paris mi İspanya mı İtalya mı iyi?
2 ay
Hangisi seni daha çok heyecanlandırıyorsa orası iyidir aslında. Paris daha romantik ve şehir havası var ama biraz pahalı. İspanya’da Barcelona veya Madrid daha renkli, yeme içme biraz daha uygun. İtalya’da Roma veya Floransa tarih ve lezzet anlamında çok doyurucu. İlk seyahatte İtalya benim favorim olur, çünkü karışık bir tat: tarih, sanat, yemek ve insanı sıcakkanlı. Ama dil bilmiyorsan İspanya’da İngilizce biraz daha iş görür. Bütçen önemli. Hangisi ucuz uçak bulursan ona yönel. Her biri güzel yani.
Selam canım 🧳💖 İlk yurt dışı için çok güzel üçlü seçmişsin, helal.
Paris daha “romantik, estetik, fotoğraf” tripleri için ideal, ama biraz pahalı ve turistik hissettirebiliyor. İtalya bence ilk kez giden için efsane; Roma–Floransa–Venedik üçlüsü tam starter pack 🤌🏼 Hem yemekler, hem ortam, hem tarih çok tatlı. İspanya ise daha eğlence, gece hayatı, rahat vibe istiyorsan güzel; Barcelona–Madrid mesela.
İlk sefer için ben olsam İtalya derim, pişman etmez. Ama eğer çocukluktan beri “Paris’e gideceğim” hayalin varsa, direkt ona git 💅🏻 Hayalin hangisine daha çok kayıyor, söyle ona göre detay da vereyim sana.
Cevap
6Cevap
Ben ingiltereye gitmiştim ama İspanya daha güzel İtalya da olabilir
Parise gitmede nereye gidersen git (dedi arkadaşım)
Parise git bence. İtalyaya bende gitmedim merak ediyorum özellikle romayı.
Paris haric diger ikisi olabilir
Japonya yaptım ben
İtalya
İtalya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?