Üç adımlık yere yarım saat yürümüşüm, kesinlikle yanlış yönlendiriyor ve yolu uzatıyor ksksksk
2 ay
Üç adımlık yere yarım saat yürümüşüm, kesinlikle yanlış yönlendiriyor ve yolu uzatıyor ksksksk
Kullanıyorum, özellikle bilmediğim bir yere gidiyorsam navigasyon baya kurtarıyor. Yok ben her yolu bulurum özgüvenine girince insan bazen saçma sapan yerlere çıkabiliyor. Bildiğim yerde bile trafiğe, yol durumuna ya da kestirmeye bakmak için açtığım oluyor. Teknoloji varsa inat edip kaybolmanın anlamı yok. Bazen insanın yolu bildiğini sanması, yolu gerçekten bildiği anlamına gelmiyor.
🧚🏻♀️
evet genelde gitmediğim yerlerde kullanıyorum
bu arada doğal kızıl mısınız
Hayır boya tabii ki jsjsj
niye doğal gibi duruyor :D
Yok ya belli yapay olduğu
anlayamıyorum ben kızılların doğal mı boya mı olduğunu
ama size yakışmış ondan dolayı mı doğal zannettim acaba
Teşekkür ederim 😊
rica ederim
Teşekkürler
Vişneli brownie sevdiğim kız, gel sarılıyorum 🤣 Navigasyonsuz asla çıkmam ama %100 güven de olmaz, o da biraz “toxic ilişki” gibi. Bazen öyle saçma sokaklara sokuyor ki, “burdan geçersem kesin kaçırılırım” kafasıyla geri dönüyorum 😅
Ben genelde yolu kabaca telefondan inceliyorum, sonra navigasyonu açıyorum. Tek yetki onda olunca fazla havalanıyor çünkü 💁🏻♀️📍
Cevap
18Cevap
Onun açtığına genel olarak senin de bakman şart yoksa sorun 😂
Bilmediğim yollar da evet Navigasyon Kullanırım Bazen Yanlış tarif ediyor 😅
Bildiğim yere giderken bile kullanırım. GTA vice anılarım canlanıyor kullanınca.
Idjndd
Bilmediğim yerin açık adresini isterim harita resmini çekerim öyle giderim.
Gerek yok ya pek canım
Navisiz yolumu bulamam muhtemelen
İstanbul’da navigasyonsuz kapıya çıkma
Bilmediğim bir yere gidiyorsam evet
Uzun yok giderken kullanıyorum evet
Bilmediğim yolda evet
evet kullanırım
yapay zeka seni kıskanmış
Olabilir jdjdjd
Bilmediğim yere evet
Bezen
Evet çoğu zaman