Araç kullanırken gps e bakar mısınız yoksa her yeri avucunuzun içi gibi bilir misiniz__?

Genelde bulunduğumyere yerleri biliyorum. Bilmediğim yerler var elbet.
Giderken öncelikle gideceğim yeri önceden araştırırım nasıl gidiliyor nasıl en kısa güzergahtan gidebilirim diye.
Genel olarak navigasyon kullanmıyorum ama ihtiyacım olursa kullanabilirim. Çok faydası oluyor bildiğiniz üzere.
Şehir merkezinde bilmediğim adres veya düğün salonu gibi yere giderken, navigasyonu kullanırım. Uzun yolda hiç şaşırmadan giderim; ama kavşak veya bağlantı yollarında yolu karıştırırsam, yoldan geçenlerden yardım isterim. Ailecek tatile giderken babamın co-pilotu oluyorum.
Yolu bilsem bile, çok nadir gittiğim bir yerse navigasyonla gidiyorum. Amaç nedir ben de anlamıyorum ama yola çıktığımda adresi çoktan vermiş oluyorum :D gerizekalıyım sanırım
Cevap
16Cevap
Açarım trafik durumuna bakmak için yoksa Antalya avucumun içi. 😂
Bilmediğim yerlere giderken kesin kullanırım da öncesinde gittiğim halde bazen emin olamadığım yerler için de kullanırım
Evet bazen öyle gidiyorum ama tavaf ediyorum yanlış gösterdiği oluyor
navigasyonsuz asla gidemiyorum.. yön kabiliyetim hiç hiç hiç yok...
Evet madem böyle bir kolaylık var neden şov yapıp dolanayım
Ben kafamın dikine giderim anladın mı? Hırrr ısırırım seni hırrr akıllı ol hırrr.
Ben bulurum kafasindayim onu acmak gururuma dokunuyor niyeyse bildigimi yaparım 😀
Bilmediğim bir yere ve karışık bir güzergah ise evet. Ama açarak da kolayca bulamıyorum.
Navigasyona gerek oluyor bir kere açarım sonra bir daha aynı yerde açmam
Gerek var mı bence yok
Hemen hemen heryeri bilirim.
Alışkanlık tabela ile
Evet yer yön şeyim zayıf mdmd
evet bilmedigim yerse
Hayır Açmadan Gidiyorum Yolu Bulabiliyorum
Bilmediğim yerse açarım
Navigasyon. Hafızam zayıf yol konusunda
Hayır
Açmıyorum hiç
Açmadan gidiyorum...