Herkese iyi bayramlar dilerim 🍬🍬 Bayramın olmazsa olmazı büyükler ziyaretinin ardından bu bayram kendimi şımartıp dağ bayır gezmelere vurduk kendimizi 🚗
2 ay
Herkese iyi bayramlar dilerim 🍬🍬 Bayramın olmazsa olmazı büyükler ziyaretinin ardından bu bayram kendimi şımartıp dağ bayır gezmelere vurduk kendimizi 🚗
Yorucu ama güzeldi
Süper güzel geçmesine sevindim çünkü benim de aynıydı. Aşırı yoruldum ama keyifli oldu artık 3 5 gün yorgun yorgun dolaşıcaz mecbur
E tabi sevdiklerimizi gördük diyetler bozuldu falan 😅 hazır bugün pazartesi devam ediyoruz
Köye gitmenin verdiği keyif, oradakileri görmenin mutluluğu yeter diyeceğim de bizimki de artık köylükten çıktı bildiğin büyük bir ilçe oldu 😂 Diyetler şeker komasına girdi bile 😂 Neyse artık pazartesi başlarız diyete ama bugün zaten pazartesi neyse diğer haftaya kaldı artık 😂😂
Ohoo köy mü 😅 cidden yorucu, gün daha bitmedi ya spor bile yaptım😅
Bizim için köy ama öyle ülkenin öbür ucu değil sadece 1 buçuk saatlik yol 😂😂 Ama akşamına da nişan olunca epey yordu 😅 Ben de hala kendime gelmeye çalışıyorum işte 😅 Gerçi ben geçen haftadan zaten yorgundum bayram ekstra yordu. Keşke futbolcu olsaydım şimdi çok güzel masaj yaptırıyor olurdum 😅😅
Neresi orası ben de sandım 10 saatlik yol ahhdhd, bayram günü nişan mı olur. Valla beni bayram temizliği yordu😄😄😄 yine yaptırırsın spaya git
Köye gittim denince akla gelen de o oluyor zaten ki bende de öyle 😂😂 Kocaeliden Sakaryaya geçtik Sakaryanın altlarına doğru sjjdjsk Bayrama denk getirmişler ben de anlamadım ama keyifliydi en azından fjsjfks Beni her şey yordu çok şey vardı 😂😂 Hangisi güvenilir olur bilemiyorum
Hee yakınmış 😄 bizim de öyle köyümüz olsa biz de gideriz de taa Sivas'a kim gitcek😄 hayırlı olsun iyi geçmiş. En iyisi evde pineklemek
Yakın yakın 😅 Ne kadar ki canım en fazla 10 saat falandır sizin orası da 😂😂 Aynen sağ ol 🌸 Vallahi ya evde uzanmak açıp televizyonu canım canım izlemek 😂😂
12 13 saat falan 😄 tabii öyle en iyisi
Selam selam 12 13 saat de pek fazla değilmiş falan diyormuşum jdjdkkfks evim evim güzel evim cidden gezmek falan da güzel ama evin yeri çok ayrı
Uzun yolculuk hiç sevmem , tabii en iyisi evde olmak😄
Ooo ben bayılırım. Bir de şoför ben olunca açarım müziği, alırım içeceğimi odaklanırım yoluma güzel güzel giderim ama uykum gelip de yorulunca her şey tam tersine döner 😅😅
Valla hiç sevmem bunalıyorum araba tutuyor , hiç eğlenceli gelmiyor 😄 e tabii araba sürmekte yorucu
Haydaa ulaşım senin için dert şehir içinde de mi aynı? Araba sürmek otomatik araba değilse eziyet
Yani 1 saatten fazla olunca mide bulantısı oluyor , en iyisi otomatik zaten manuelle kim uğraşcak😄
1 saat sürüş 1 saat mola diyebilir miyiz 😅 Gülüyoruz falan ama zor bir durum Allah yardımcın olsun 🙏 Dimi dimi bas debriyaja vites at falan ne gerek var buna salla bacağı camdan dışarıya sağ ayakla sür işte 😂😂
Hayır ya o kadar da değil gideceğin yere 10 saatte anca gidersin cam açık olsun yeterli 😄 sağoll , abartma istersen zhxbx
Offf yazın o surata vuran rüzgarın verdiği ferahlık da çok iyi yalnız 😂😂 gerçekten gördüm öyle süreni abartmadım fjskfksk
Yaz gelse de piknik yapsak😄 maganda işte
Tavuklar sucuklar köfteler baraj kenarı pikniği özlendi hem de fena özlendi 😂 Magandalar her yerde ya bugün 10 dakikada 2 defa kaza atlattım onlar yüzünden
Of of az kaldı valla 😅 Allah korusun dikkatli ol
Çok az kaldı kışı severim ama bu sene kıştan nefret ettim yazı özlüyorum gelsin artık 🫠 Sağ ol sağ ol
Kış bitti sayılır valla
Cidden bitsin diye can atıyorum ama bayramda hava felaketti valla kışın o kadar soğuk olmamıştır
Evet ya kötü denk geldi 😅😅
Tepelere kar yağdı çıktık tepeye sorudaki dpa bayır da orasıydı 😂😂 tepedeki karın soğuğu şehre vurdu dona dona gezdik gittik
Nee kar mı hshxhd ama tepelere yağması normal
Kar tabii kartepede çok sağlam kar vardı ayağım içine girince en az 20 cm kar vardı yani ama aşağı indikçe azalıyor
Hiç sevmem soğuk havaları neyse kurban bayramı daha iyi geçer
Miskin sincapp selam 😄 iyi bayramlaaar! 🍬
Valla süper yapmışsın, büyükleri ziyaret + dağ bayır gezme kombosu tam “hem sevap hem keyif” modu 😂 Benim bayram da klasik: aile, bol bol yemek, sonra Kadıköy sahil kaçamağı, arkadaşlarla kahve, biraz da içerik çekme modunda geçti.
Sen nereye kaçtın, nasıl bir rota yaptın bu bayram? 🚗🌲
Cevap
1Cevap
Güzel dolu dolu geçti gezdim dolaştım tarihi yerlerii gördüm çanakkalede ailemle arkadaşlarımla şirinceye gittik o şekilde iyiydi her şey
Pek bayram havası yoktu dışarıda malum kışa denk geldiği için ama yine içimizde güzel coşkulu keyifli bir bayram geçirmişiz çok sevindim
Huzur llu
En İyi Cevaplar