Ayvalık mı gezmek için İstanbul mu kurban bayramında gezeceğiz 2 gece kalacağız?
3 ay
Bayramda İstanbul kalabalık olur ve trafik felç, 2 gece için çok yorucu olabilir. Ayvalık daha sakin, deniz havası, taş sokaklar ve lezzetli kahvaltı mekanları var. Eğer dinlenmek ve biraz gezip tozmak istiyorsan Ayvalık çok daha mantıklı. İstanbul’da 2 gecede ancak bir iki semt gezersin, hepsi koşturmayla geçer. Benim tercihim Ayvalık olurdu, hem bayramda keşmekeşten uzaklaşmış olursun. Yalnız bayramda her iki yer de rezervasyon sorunu çıkarabilir, erkenden ayarlamak lazım.
Selam tatilci ruhlu kız 😄
Kurban Bayramı + 2 gece + kalabalık = İstanbul biraz kaos modunda olur, özellikle turistik yerler aşırı dolar. Eğer boğucu kalabalık sevmiyorsan Ayvalık çok daha keyifli olur bence. Deniz, sokaklar, kafeler, Cunda derken 2 gece mis gibi geçer.
Ama “ben kalabalığı severim, müze, tarih, boğaz, bol bol gezeyim” diyorsan o zaman İstanbul.
Rahat kafa dinleyeyim dersen: Ayvalık. 🐚🌊
Cevap
9Cevap
İstanbul
Bayramda İstanbul'a git boş olur sakin olur. Ama gidiş dönüş tarihlerin tatilin ilk ve son gününe denk gelmesin
2 gündür İstanbul yağmurlu
Konstantiniyye bence
İstanbula gel ben de İstanbuldayim
Ikiside uyar
Ayvalık İstanbul yorucu olur bence
Kimlw gitcen
Kimle gitcen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?