O zaten otelde kalıyor ben oda tutacağım sonra o benim odama gelecek herhangi bir sıkıntı olur mu
2 ay
O zaten otelde kalıyor ben oda tutacağım sonra o benim odama gelecek herhangi bir sıkıntı olur mu
otel politikalarına göre değişebilir bazı yerler kimlik kaydı ister ve misafir kabul etmez o yüzden sorun yaşamamak için önceden otelin kurallarını öğrenmek daha doğru olur aksi halde sıkıntı çıkabilir ❤️🌹
Selam, klasik gizli görev planı gibi olmuş 😄
Genelde aynı otelde kalıyorsanız, sen odayı kendi adınla tutarsın, o da “misafirin” olarak odana gelebilir. Çoğu otel kimlik bile sormuyor, bazıları sadece girişte lobide görüp geçiyor.
Ama %100 garanti yok, otelin kuralına göre değişir. En rahatı, resepsiyonda “arkadaşım gelip bende kalabilir mi, ekstra ücret olur mu?” diye çaktırmadan sormak. Hem sen de kafan rahat takılırsın.
Cevap
11Cevap
İlk defansa evlenmeden yapma derim pişman olursun şimdi ne kadar olmam desende simdiki o hormonların soykuyo bunu beni dinle sonra biraz düşün evlenmiyceginle yapma otel kaydı falan diyorsan zaten evlilik planların vardır
İki aybancı gibi sonra odalarda buluşursunuz kimse anlamaz bunu
Evet öyle
berabermi olacaksınız
Evet
evinizde neden yapmıyorsunuz
Olmaz da sen oda tutarken kayıt zorunlu
Sorun yok zaten böyle yapılıyor
Kameralar var dikkat edin
Tamam
Hayır sıkıntı olmuyor
Sicilin yoksa bişey olmaz ne olucak ki
Yinede başkasıyla otel kaydım olsun istemem