Otelde rezervasyon?

4 haftadır çıktığım birisi var, bir birimizi çok beğeniyoruz. Fikirkerimiz, zevklerimiz aynı geleceğe yönelik hedeflerimiz de. aynı yerde çalışıyoruz. Hep dışarda buluştuk, kafe, park, göl kenarı vs. güzel buluşmalar yaptık. Kaç kere yemeğe götürdü ve baya beyefendi gibiydi. Geçen mesaj atmış otelde rezervasyon yaptım birlikte gidelim diye. ben de istemiyorum dedim kısaca. ayrı odalarda kalırız yazdı onu düşünüyorsan eğer. ben de yine de istemem teşekkürler yazdım. sonra Darlamaya başlamış gibi oldu ee peki neden diye. ben de açıklama yapmadan istememem yeterli değilmi diye yazdım. bundan öncesinde de öpüşmek için acele etmişdi ben de rahatsız olduğum için acele etmemek istedim. ben de onu beğeniyorum ve çekici buluyorum. zoru oynama gibi de bir amacım yok. ama yine kendimi rahat hiss ettiğim zaman yapmak isterim ve üzerimde baskı, darlama hiss etmemek tabii. özellikle erkeklerin konuyla ilgili fikrini almak isterim. güzel başlanğıc yapmış gibiydik şimdi ben bir tık hevesimi kayb ettim.
Otelde rezervasyon?