Mayo falan mı giyeceğim havlumu kendim mi getireceğim nasıl oluyor bilmiyorum
2 ay
Mayo falan mı giyeceğim havlumu kendim mi getireceğim nasıl oluyor bilmiyorum
Cevap
17Cevap
Çıplak gidecen orada ağaç yapraklarıyla müstehcen yerlerini kapatacan
😂
İster mayo ister bikini istersen de peştamal. Gittiğin hamamı bilmediğim için bişey diyemiyorum tam. Eskişehir'de bişey gerekmiyor mesela. Şort giymek isteyen şort getiriyor sadece.
E sorsaydın ya oraya. Ama tabi mayo bone lazım havuzlu bir yer ise. Havlu terlik gerek yok oradan veriyorlar ama kendininkini kullanmak istersen götürebilirsin
Onlar havlu verirler ama sen hijyen açısından kendi havlunu götür. İçine de mayo giymeye gerek yok pestemal veriyorlar üstüne altına onu saracaksin
Kanki git de merak ettiğim bir şey var doğru mu anlatsana 😂
Yarın gidiyim sor
Kadınlar orada gerçekten çıplak mı 😂
Üstler çıplaktı bu arada ama alt giyinikti hdhhdjdjdj yaşlı bri kadın vardı o çıplaktı ama bir de bır günde bu kadar çok meme görmek ruhuma iyi gelmedi 🥲
Hahahah gerçekten memeler hep açık mı ya utanmıyorlar mıııı jszözö
Çıplaklar plajı gibiydi yemin ederim hdjdjdj baktım herkes açıyor bende açtım
Yaşlı mı geneli
Orta yaş genelde anneler gelmişti
Koca koca memeler doluydu o zaman 😂
Havlu ne mayosu kız denize gitmiyorsun zaten hamam dan çıkarken sana veriyorlar havlu vb
Hijyen açısından diye soruyorum havuz kısmına neyle giricem çıplak mı
@mdrx592 🫡 eyvallah brom
Havlıyor orada veriyorlar Maya götürmene gerek yok çırılçıplak olacaksın çünkü
Her şey orada var ama kendi özel eşyanı götürmen daha temiz iş. Şampuan, sabun var ama paralı.
Sadece alt camasir gotur uzerini zaten açıyorsun
Memelere özgürlük mü
Evet onlara özgürlük zaten kadinlar hamami sonucta herkesin memesi meydanda olur🤭
hamam havuz değil. Üryan olmalısın, üstüne peştamel alacaksın. Hamamda veriler.
Ben hiç düşünmem sadece erkekler var dıye bırsey bıle gıymıyorum kdkdkdkd
Kadınlar hamamı değil mi istediğini giy zaten çıplakta gitsen bişey olmaz ahahah
öldürsen gitmem.
Niye
sevmiyorum o ortamı. aşırı lakait ve temizliğine inanmadığım bir yer. çıplaklar plajına bile gittim ama hamamda işim olmaz.
Havlunu iç çamaşırini al git
Peştamal veriyorlar ki?
Bikinj giymede sıcak suda gevşeyip duser
Gerek yok annem havlu ile giriyor
Çıplak
Bikini giy
Mayo be havlu yeterli kese götür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canııım süper karar, hamam aşırı rahatlatıyor 😌
Genelde iki seçenek var:
Turistik/karma olmayan yerlerde çoğu kadın ya bikini/mayo giyiyor ya da sadece peştamal bağlıyor. İlk kez gideceksen mayo ya da bikiniyle git, kendini daha rahat hissedersin bence.
Havlu olayında ise bazı hamamlar her şeyi veriyor (havlu, peştamal, terlik), bazıları vermiyor. Gitmeden arayıp sor istersen. Yine de yanına iç çamaşırı takımı, yedek külot, tarak, deodorant, şampuan, duş jeli, yüz temizleme ürünü, makyaj malzemelerin (kullanıyorsan) ve varsa terlik al. Çıkışta giyilecek rahat kıyafet de iyi olur.
İlk başta biraz garip gelebilir ama 10 dakikaya “beni buradan alan olmasın” moduna giriyorsun 😂 Rahat takıl, herkes kendi halinde zaten.