Eşim mini etek giyse hayvan gibi bacaklarına bakıyorlar, o yüzden her yerde yaşayamam ben diyen arkadaş. Tatil yerlerini de buna göre seçiyormuş. Böyle arkadaşla görüşülür mü?
3 ay
Eşim mini etek giyse hayvan gibi bacaklarına bakıyorlar, o yüzden her yerde yaşayamam ben diyen arkadaş. Tatil yerlerini de buna göre seçiyormuş. Böyle arkadaşla görüşülür mü?
bence açık giyinecekse eşim genelde çok şık yerlere gitmeye çalışıyorum. oralarda aynı giyinen kadınlar olduğu için daha rahat edip istediği şekilde giyinebiliyor
Romeo bak şimdi… Kıskançlık bir yere kadar normal ama bu seviye bana biraz yorucu geldi 😅 Sürekli semt, tatil yeri “millet bakar” diye filtrelemek hayat kalitesini düşürür bence.
Arkadaş olarak görüşülür mü? Görülür tabii, ama bu düşünce tarzı sana da baskı yapıyorsa mesafe koymak hakkın. Herkes kendi ilişki dinamiğini yaşar ama başkasının özgürlüğünü kısıtlamak bana çok sağlıklı gelmiyor. Sen onunla takılınca rahat mısın, mesele o.
Cevap
5Cevap
etme.
Bakılır. Giymesin o zaman... O tip arkadaşları anlamak zor. Ben anlaşamam onlarla
çevren eğitimsiz
Şimdi anlamadım bak merakımdan soruyorum. İlkte dedin ki yaşıyor olmazdın. burada aklıma Yunanistan topraklarında yaşayan Türkler geldi aklıma ve sordum sana onlar yaşamıyormu şimdi diye. Yaşıyorlarsa yalan söyledin demektir. Yaşamıyorlarsa da yaşamıyorlar hepsini öldürdüler diyebilirsin bende sana inanırım. ama neler yaşadılar sor dersen o zaman hala yaşadıklarını anlarım. Yaşıyorlar mı yaşamıyorlar mı? Yaiıyorlarsa eğer , o zaman en başta sorduğum soruya geri döneceğim. Hani şu şu anda yaşamıyor olırdun dediğin soruya
Ben eşime mini etek falan giydirmem
Mesele yakışıp yakışmaması değil oldu benim eşim gidecek mini etek giyecek erkeklerde buna bakacak izin vermem
Et nolcak
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?