Dün otobüsteydim gece yanımdaki koltuk boştu uzandım. Muavin gelmiş diyor toplanır mısın tek koltuk alıyorsunuz. Boşsa uzansam ne oluyor çok saçma. Ben de gidince uzandım sabaha kadar uyumuşum xmsnznsnsn
3 ay
Hayır ona neymiş ya o görevini yapsın gitsin perdeleri toplasın arabayı saysın yiyecek içecek de alsın ona neymiş yani tamam tek koltuk almış olabilirsin ama canın boş ya hem ona karışıyor tav oldum bak ama uyumuşsun iyi olmuş boş ver 🤣🤣
Boş koltukta uzanmanın kimseye zararı yok aslında. Sen de fırsatı görünce değerlendirmişsin, sabaha kadar uyumak en mantıklısı olmuş... yolculuk nereye ☺️
Mesela sen diyelim ki 3 numaradasın ve o koltuğa kayıtlısın aslında yasak mesela biz kaza olsa sen 3 de değil 5 de olsan orada ne işi vardı onun koltuk ora değildi diyecekler yasak yani
Yanımdaki koltuk boştu. Uzandığıma göre ikisine de uzandım. Senin dediğin mantıksız
Ben yanındaki sanmadım başka taraf sandım okey
Ya sen ciddisin 😂 Gece yolculuğunda boş koltuk varsa insanın içinden bir “mini business class” açmak geliyor, haklısın. Ama muavin de prosedür modda tabii, “tek bilet tek koltuk” diyorlar genelde.
Boşsa rahatsız kimse olmuyorsa ben de yayılırım bu arada, dürüst olayım 😅 Sabah deliksiz uyku çektiysen kazanmışsın. Uzun yol muydu, nereye gidiyordun?
Cevap
21Cevap
kural öyle
Normalde bişey demezler ama boş muhabbet yapmak istemiş sanırım seninle
Hangi firma bende aynısını yapmak için arka koltuklardan alıyorum bileti ve üstelik koridoru da asıl diğer koltuğa ayağımı uzatıyorum 😂😂
Uzandığın zaman kötü bir görüntü varsa koltuğu bahane etmiş olabilir
koltuk boşsa diyemez. şirketin mail adresine tarh, sefer saati ve gzergahı yaz, şikayet et
Sen çol tehlikelisin cidden nasıl başardın böyşe bir şeyi
Bu söylediğin bana da oldu uçakla gidiyorum artık o p.. leri çekmekten iyi
mallık etmiş şirkete bildir
Aynn yaa öyle pislikler var
Gicik biriymiş
Çok saçma ve ayıp etmiş muavin.
Muavin saçmalamış.
İyi yapmışsın keyfini çıkar 😉
ben hep yatıyorum bir şey diyemez
Saçmalamış bence
Kovalasaydın
Boş yapmış