Nezaket açısından... Mesela bugün çok yorgundum ve topuklularlaydım gün boyu ve ayaklarım resmen patlamıştı yani bence verilebilir tabii tercih meselesi...
Topuklu giymeseydin bayan o zaman Ne biçim bir saygisizliktir bu Kadinlara yer veriyor musunuz ne demek ya Ben bakiyorum erkeklerin arasinda sıkış tepiş olan kadin varsa ve yüz ifadesinden erkeklerden rahatsiz oluyorsa sürtünmeden dolayi anca ona yer veririm Başka kadina da yer vermem Ki otobüs kullanmam pek Ama sen topuklu giyeceksin güzel olmak için sırf keyif için banane topuğundan da ayakkabindan da Hani eşitlik vardi işinize gelmiyor tabi sinir ettin beni sarisusam
Ya reis valla bu abaza erkeklerin yüzünden kadinlarin bir yerleri kalkti valla bak Kendilerini bir şey zannetiler yorumlara baksana Bugün ambulansa yol vermedj kadin ya ışıklarda yakaladim napiyosun neden yol vermedin dedim çok korktum arabama çrpacakti diyor o zaman kullanmayacaksin o arabayi dedim ben kadinim benimle düzgün konuş diyor Kocana yazik dedim bastim gittim
@DELİKANLIPRENSSSS kendilerini kraliçe sanıyorlar. kadın diye neden düzgün konuşuyoruz? sonra erkekler cinsiyetçi, eşitlik düşmanı oluyor. bunlar cinsiyetçiliğin alasını yapıyor. bu abazaları vursak erkekler için bir devrim ve iyilik yapmış oluruz.
hamilelere her şekilde veriyorum yaşlılar değişiyor eğer dinç ve ayakya durabiliyorsa vermiyorum çünkübenimde sağlık sorunlarım ayakta fazla duramıyorum ama dinç değil ve çok yaşlıysa mecbur idare edip yer veriyorum
@Sinirlicoksinirli kimse kimseye yer vermek zorunda da değil zaten. Yaşlılara bile yer vermek gibi bir zorunluluğun yok, kadına niye veresin? İnsanlar artık vasıfsız olunca bulundukları durumu fırsata çevirmeye çalışmaya başlamış da kadın olmak da erkek olmak da bir ayrıcalık değil şunu bi anlasalar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Engelli ise veriyorum bunun dışında benden istemdik çe kimseye yer vermem
Veriyorum evet genelde oturmam ama sorun şurada ki toplu taşıma kullanmıyorum
😯😲
😂
Genelde arka sıralarda otururum ve oturmaya ihtiyacı olan birisi varsa benim olduğum yere gelene kadar kimse yer vermediyse yer veririm
Kadınlara neden vereyim ki jddjf hamilelere veririm elbette.
Hamilelere de vermeyin efendim kocası araba alsın 🤪
Bana daha çok veriyorlar.. ben veriyorum bakıyorum birisi yer veriyor yine. Çok yaşlıyım galiba 😬
Yaşlılar ve Hamileler dışında kimseye vermiyorum yer
hamilelere ve çok yaşlı olanlara veriyorum onun dışında hayır
Genelde yaşlı insanlara, sakat olanlalara ve hamile kadınlara yer veririm.
Hayır, asla vermem çünkü oturmam hiç hep dolu oluyor koltuklar ayakta gidiyoz yani hep
Hamile ve yaşlılara öncelikli. Eğer çok kalabalıksa kadınlara da yer verebilirim.
Hayır vermiyorum. Vermek zorunda da değilim.
Otobüs kullanmıyorum
Ya taksi ya da kendi aracim
kadınlara neden yer verelim ya? şakamısınız arkadaş! cidden sinirlendiriyorsunuz ya!
Nezaket açısından... Mesela bugün çok yorgundum ve topuklularlaydım gün boyu ve ayaklarım resmen patlamıştı yani bence verilebilir tabii tercih meselesi...
nezaket? bir erkek yorgun olsa yer verilmezken ben neden kadına yer vereyim? benden yer isteyen kadını çok fena terslerim.
Topuklu giymeseydin bayan o zaman
Ne biçim bir saygisizliktir bu
Kadinlara yer veriyor musunuz ne demek ya
Ben bakiyorum erkeklerin arasinda sıkış tepiş olan kadin varsa ve yüz ifadesinden erkeklerden rahatsiz oluyorsa sürtünmeden dolayi anca ona yer veririm
Başka kadina da yer vermem
Ki otobüs kullanmam pek
Ama sen topuklu giyeceksin güzel olmak için sırf keyif için banane topuğundan da ayakkabindan da
Hani eşitlik vardi işinize gelmiyor tabi sinir ettin beni sarisusam
@DELİKANLIPRENSSSS konuş kral! konuş!
Ya reis valla bu abaza erkeklerin yüzünden kadinlarin bir yerleri kalkti valla bak
Kendilerini bir şey zannetiler yorumlara baksana
Bugün ambulansa yol vermedj kadin ya ışıklarda yakaladim napiyosun neden yol vermedin dedim çok korktum arabama çrpacakti diyor o zaman kullanmayacaksin o arabayi dedim ben kadinim benimle düzgün konuş diyor
Kocana yazik dedim bastim gittim
@DELİKANLIPRENSSSS kendilerini kraliçe sanıyorlar. kadın diye neden düzgün konuşuyoruz? sonra erkekler cinsiyetçi, eşitlik düşmanı oluyor. bunlar cinsiyetçiliğin alasını yapıyor. bu abazaları vursak erkekler için bir devrim ve iyilik yapmış oluruz.
@DELİKANLIPRENSSSS zaten kendi tercihi zorunda değilsin ki ben sadece kendi durumumu açıkladım
zorumuza giden sırf cinsiyetiniz yüzünden ayrıcalık beklemeniz.
@Sinirlicoksinirli senin kararın verip vermemek ve bununla da ilgilenmiyorum açıkçası sonuçta aynı otobüse denk gelmeyeceğiz koca ülkede
hamilelere her şekilde veriyorum yaşlılar değişiyor eğer dinç ve ayakya durabiliyorsa vermiyorum çünkübenimde sağlık sorunlarım ayakta fazla duramıyorum ama dinç değil ve çok yaşlıysa mecbur idare edip yer veriyorum
Kadınlara niye yer veriyoruz tam olarak? Erkeklere yer verilmeli
Elimden geldiğince hiç oturmuyorum gel ayakta gidiyorum
Elbette veriyorum yaşlı, hamile, engelli ve kadınlara yer vermeyen saygısızdır
ne alaka? neden kadınlara yer veriyoruz? cinsiyetçilik bu!
@Sinirlicoksinirli her kadına yer verilmez tabi ama ayakta zor duran kadınlardan bahsediyorum ben
ayakta zor duran erkeğe yer verilmezken kadınlarada verilmez bence.
@Sinirlicoksinirli yarım erkek bu ya boş ver takma. Kadınları düşürmek için yazmış hajsjsh
@Sinirlicoksinirli kimse kimseye yer vermek zorunda da değil zaten. Yaşlılara bile yer vermek gibi bir zorunluluğun yok, kadına niye veresin? İnsanlar artık vasıfsız olunca bulundukları durumu fırsata çevirmeye çalışmaya başlamış da kadın olmak da erkek olmak da bir ayrıcalık değil şunu bi anlasalar.
@Üyesizinsan hocam erkeklerin çoğunun neden böyle davrandığı zaten malum. amaçları yardımcı olmak değil.
Ben direk oturmuyorum, , yer vermeyenlede kavga ediyom :D
Hamile ve yaşlılara evet
Genelde yer veririm evet.
Ben ayakta gidiyorum
Yaşlılara ve bayanlara veriyorum
Yiooo kafamı cama yaslayıp uyuyorum ben.
Hamilelere ve engellilere veriyorum
Pek binmem ama binincede vermedim denk gelmedi
Veriyorum hamilelere yaslilara
Garib guraba dışında kimseye vermem efendim
Otobusu sevmiyorum ya aracimla giderim ya da taksi
Otobüsler kalabalık oluyor.
Hamilelere, yaşlılara yer veririm.
Hamilelere ve yaşlılara yer veririm
Verirdim
Yasliysa veririm
Tabiiki de.
Evet buna dikkat ederim