Belki bu arada aklı başına gelir gelmese de yapacak bir şey yok herkesin yolu açık olsun
3 ay
Cevap
10Cevap
Oh en güzeli yapıyor biraz da sen kafa dagit memelekette gez toz eğlen
☺️☺️👍
Şimdiden iyi yolculuklar. Hakkınızda hayırlısı olsun 🙏🏻
Rica ederim ne demek. Biraz kafa dinleyin sonrasında sakince düşünün iyi gelecektir.
İyi yolculuklar. En iyisi bence insan çok dolunca uzaklaşacak yer arıyor kendine
Umarim sizin icin hayirlisi olur cokda guzelsiniz masallah 🙏
Güzel olsan da hiçbir şeye yaramıyor vallahi kaderin güzel olacak yemin ederim ne hayatlar var gördüm ya kadın dört tane evlilik yapmış 45 yaşında bir tane adam bulup evleniyor var ya adam nasıl bakıyor kadına nasıl bakıyor kadın önceki evliliğinden iki tane çocuğunu da getirdiği yanına adam onlara da bakıyor adam gece gündüz çalışıyor kadınn çoluk çocuğana bakıyor anam millette şans var vallahi billahi
Dogru diyorsun valla allah cirkin sansi versin bende ayni durumdayim
Güzel karar
Haklısınız inşallah akillanir
Umarım bu sefer donmezsin
Allah seni ne yapsın, daha gitmeden vaz geçtin, neden takıntılı oldun bu işe yaramaz adama. Sana ne verebilir
Hee , umarım halledersin de kurtulursun
Antep'e mi gideceksin
Isı bıraktın mi
Senin işn çok zor dm de de konuşmuştuk hatta
Çok haklısın kesinlikle ama sonuç bu gibi
Dmden yazacaktım yazamadım kusura bakma Burdan açık açık yazıyorum ama bitirmeyi düşün artık
Doğru her kelime doğru o kaybeder
Yeni hayatında başarılar
Her zaman burdayım dertleşmek istersen
Memleket neresi
Hayırdır nereye
Kime bu ceza
Gıdıyormusun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Alevefe, bazen en iyi karar valizi toplayıp biraz uzaklaşmak oluyor gerçekten 💭✈️ Memleket iyi gelir sana, kafa dinlemek terapi gibi.
Bırak biraz her şey yerli yerine otursun. İnsan uzaklaşınca hem karşısındakini hem kendini daha net görüyor. Gelmezse de… dediğin gibi herkesin yolu açık. Sen önce bi kendine iyi gel 🤍🌿
Aynen öyle yapacak bir şey yok artık
Haklısın, bazı şeyler bitince zorlamamak en sağlıklısı gerçekten 🤍✈️