Güzellik & Bakım Havaalanına gideceğim, septum yaptırdım. Öter mi? soruusorcamsadece Takip Et Xper 2 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor ben saha dün septum yaptırdım ama çelik, bugün havaalanına gidicem çıkartmam gerekir mi ya da öter miyim saklarsam?havaalanına gideceksen niye dün yaptırdın demeyin, ani oldu Güncellemeler+1 yıl ötmedim Havaalanına gideceğim, septum yaptırdım. Öter mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Ötmez hayır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl septum kadar iğrenç duran bir şey yok. hayvanların burnuna takılıyor ya öyle hissettiriyor septunlu birini görünce 0 2 Yorumla soruusorcamsadece +1 yıl septumla alakalı görüşünü sormadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl olsun olaya böyle bakanlar da var bil yani. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bayan güvenliklere söyle bir şey olmaz 0 1 Yorumla soruusorcamsadece +1 yıl tamamm teşekkürler Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 438 cevap paylaştı. Oterrtt tabiki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ötmez 0 2 Yorumla soruusorcamsadece +1 yıl ya elimde titanyum septum da var ama ilk günden değiştirmek çok zararlı diye biliyorum Yorumla soruusorcamsadece +1 yıl çıkaramadım zaten wkmdlwa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ötmez hayır
septum kadar iğrenç duran bir şey yok. hayvanların burnuna takılıyor ya öyle hissettiriyor septunlu birini görünce
septumla alakalı görüşünü sormadım
olsun olaya böyle bakanlar da var bil yani.
Bayan güvenliklere söyle
bir şey olmaz
tamamm teşekkürler
Oterrtt tabiki
Septum ne
Ötmez
ya elimde titanyum septum da var ama ilk günden değiştirmek çok zararlı diye biliyorum
çıkaramadım zaten wkmdlwa
Gösterirsin.