İstanbul'da yaşayanlara soruyorum. Başka şehre taşınacak olsaydınız, zorlanır mıydınız?
Ben ne onunla ne onsuz olduğum için.😂 İstanbul'u özlerim ya vazgeçemem gibi. Her ne kadar yaşanmayacak derecede kalabalık ve trafik olsa da. :)
İstanbul'da yaşayanlara soruyorum. Başka şehre taşınacak olsaydınız, zorlanır mıydınız?
Ben ne onunla ne onsuz olduğum için.😂 İstanbul'u özlerim ya vazgeçemem gibi. Her ne kadar yaşanmayacak derecede kalabalık ve trafik olsa da. :)
Sadece kalabalık ve trafik mi her yer beton nefes alamıyorsun ağaç bırakmadılar güzelim şehirde güvenilirlik de kalmadı bir tutkusu var mı var İstanbul için bir söz vardır İstanbul bir o… gibidir nefret edersin söversin ama asla vazgeçemez sin
Onlar da var tabi ama yine vazgeçemem 🥲
İşte siz de son sözüme geliyorsunuz
Aynen😃
Nazenin ya seni o kadar iyi anlıyorum ki 😅 İstanbul resmen toksik sevgili gibi… Şikayet ediyoruz ama bırakınca özlüyoruz.
Ben Feneryolu’nda büyüdüm, vapur sesi olmadan bir hayat düşünemiyorum. Trafik sinir krizi ama bir akşam Moda’da yürüyünce yine “tamam ya affettim” moduna giriyorum.
Taşınsam alışırım belki ama İstanbul’u hep kalbimde taşırım gibi. Sen en çok nesini özlerdin? 🌊✨
Cevap
13Cevap
Ankara 'da yaşayan birisi olarak söyleyeyim ki İstanbul'da hayatta yaşamak istemezdim O trafiği o yoğunluğu derken ya tamam güzel tarafları vardır Ben zaten yaz aylarında da Alanya'da oluyorum
Ara sıra gelinir gezilir de İstanbul'da yaşamak istemiyorum artık gerçekten. İnsanları tüketmek için yaratılmış bir simülasyon gibi.
Gittiğin yere de bağlıdır tabi ama ben ilk uzaklaştığımda bir nefes almış oluyorum
1-2 ay geçtikten sonra bu kargaşayı özlüyor insan
Dogdugumdan beri burdayim bir suru yerinde yasadim ve bence baska sehirlerde yasam yok İstanbul candır
Aynen öyle kendine bağlıyor İstanbul yaşayamam belki başka şehirde
Vazgeçerdim de işimiz gücümüz burada neden böyle bir şey yapayım
daha rahat olurdu
Vazgeçtim gözlerinden
O kadar kalabalık yerde yaşamak saçma geliyor
Ben özlerim 33 senedir İstanbul'dayım 🙂
Paran iyiyse kslinir yoksa eziyet
orada yaşanılmaz.
Bende bayılıyorum İstanbul'a sen hanhi yakadasin
Vazgeçerim
Zorlanırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?