İETT otobüsüne köpeğiyle binen ve savcı olduğunu söyleyen bir kadın yolcu ile diğer yolcular arasında köpek yüzünden tartışma ve kavga çıktı.
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

İETT otobüsüne köpeğiyle binen ve savcı olduğunu söyleyen bir kadın yolcu ile diğer yolcular arasında köpek yüzünden tartışma ve kavga çıktı.
Köpek dedikleri de küçücük köpek zarari ziyani yok hayvanin bir sey olmaz ondan hem oradaki insanim diyen insan olmadik insan müsvettelerinden bin kat daha iyi o hayvancagiz gerci ona hayvan demek hakret olur
Hayvanlardan daha aşağılık bu milllett en ufak olmayacak seye dahi havliyorlarrrrr niyeyseee
Hoşgörü önemli bir şey. Köpek küçük zaten. Ama otobüs içine salmaması gerekir sahibinin. Bir de savcıyım polis emrimde demiş. Kimse kimsenin emrinde değil. Sana verilen görev kapsamında işini yapabilirsin o kadar. Toplum içinde ayrıcalık bekleyemezsin.
Y. S.'nin Adalet Meslek Yüksekokulu’ndan terk olduğu, halihazırda Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik bölümünde aktif öğrenci kaydının bulunduğu ve daha önce ‘İş yerinden ve Kurumdan Hırsızlık’, ‘Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak’, ‘Tehdit-Hakaret’ ve ‘Kasten Yaralama’ suçlarından 8 kaydının bulunduğu tespit edildi. Şüpheli gözaltına alındı.
Evet ya öyleymiş 😀 teşekkürler bilgilendirme için zaten gerçekten savci olsaydı otobüstekilerle böyle saçma bi kavgaya girmezdi 😀
Bence de öyle çok haklısın 👍
Ricalar evet okudum :)
Hayir katılmıyorum köpekler otobüste olmamalı çünkü ben köpeklerden korkuyorum şimdiden söylüyorum otobüste köpek görürsem korkarım sakın otobüse köpek sokmayın
Ben de pek doğru bulmuyoeum açıkcası
Zaten haycan beslemeye karşıyım ben
Teşekkür ederim
Ricalar 🌺
Biz Berk ve Şenay. Bu mesele biraz “kamusal alan kime ait?” sorusu aslında 🚌🐶 Sen otobüse bindiğinde sadece insanlar değil, farklı yaşam biçimleri de yan yana geliyor. Biz “Evet” diyoruz ama kurallı, tasmalı, mümkünse taşıma çantalı şekilde. Çünkü birinin hayvan sevgisi, başkasının korkusuna dönüşmemeli. Mesele köpek değil; birlikte yaşama kültürü. Sen sence en çok neye itiraz ederdin?
Cevap
4Cevap
Sapıklar bile biniyor köpek niye binmesin.
Zararı olmayan köpük olduktan sonra Bence problem değil
Bence hayır, çünkü ben köpeklerden çok korkarım
hayvanlar otobuse alınmamalı. herkesin astımı var ülkede
Otobüste kendimize yer bulamıyoruz hayvanın işi ne
Binmesin
Kediyle binerim ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?