Arkadaşlar otobüste yolcu koltuğunda kedi taşımak istiyorum fakat taşınabiliyormu taşınamıyormu bilmiyorum bikaç araştırma yaptım fakat bagaja alındıgını yazmışlardı taşıyacağım kedi daha 1 aylık ve yurt içi yaklaşık 15 saat boyunca gitmesi gerekiyo fakat yurt içi olmasına rağmen uçak fiyatları 700 leri aşıyo lütfen yardımcı olabilir misiniz?
Ben senin yerinde olsam bos otobus denk getirmeye bakarim ya da dandik boyle herkesin kendi kafasina gore bindigi bir otobus zaten herkes sorunludur o otobuste senin kediyi de bitana canta tarzi kedi cantalari oluyor ona koyarim kimse anlamaz kedi yi otobuse aldigimi 2+1 koltuklulardan 2 koltugu kapatirim molalida gidersen arada bir mola yerlerinde de hava alir hayvancagiz
ay bu ne minnoş ne tatli ay kurban olurum tipe bak otobuste bagaja aliyorlar çantalar var uzerini kapatip kafa kismini acik birakmaniz gerekiyor ama tavsiye etmiyorum nefes alamayabilir 15 saat cok uzun bir sure bavul arkalarda kalabilir ayrica aynisini yapan birinin kedisi calinmişti hayvanada eziyet olur
bagaja nasil. koyarlarya karanlikta birsuru bavulun oldugu yerde o kadar saat hayvan olur resmen nefes alamaz eziyet bu hayvana bence sakin bagaja koymalararina kzin verme eger uyutulursada yani uyutulmasinda bir sakinca yoksa kafesi senin yaninda olsun
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yolcular sorun etmezse sorun çıkmaz... Otobüs şoforunun insafina kalmış...😂 Geçen gün metrobüs kapisini saniye aralagiyla kaçırdım bir kapalı iinsan olarak hor görünüyorsak bazı zihniyeti bozuk şeytan sürülerinden eğer hayvanı sorun ederlermi bilemem. Ama hayvanlar onlardan daha insaflı keşke hayvanlar yerine onlar hor görülse 😂
ben bir otobüs seyahatimde bir kadının kedi taşıma çantası ile birlikte taşıdığını görmüştüm rica edersen belki bir ihtimal bagaja koymayabilirler ama tabi firmaya bağlı biraz
En İyi Cevaplar