Çok doluyum.
Anlayanım yok evet. Yine de buraya sormak istedim. Umarım uzaklara gitmezsiniz. Sevdiklerinizin yanında olun.
Çok doluyum.
Anlayanım yok evet. Yine de buraya sormak istedim. Umarım uzaklara gitmezsiniz. Sevdiklerinizin yanında olun.
O kadar çok yoruldum, incindim ve doldum ki her şeyi ardımda bırakıp gitmek istedim. İlkinde mantıkkı davranıp gereken eşyalarla gittim (başka bir şehre) ikincisinde telefon dahil hiçbir şey almadım yanıma. Yalnız anahtarımı aldım.
İlk gidişimde kaçtığım asıl kişinin ben olduğunu fark ettim. Ve herkesi terk etse de kendini bırakamıyor insan. Neden kendimden kaçtığım üstüne düşündüm uzun süre. İkinci gidişimde ise amacım buydu, kafamı toplamak kanatlarımı hissetmek. Saatlerce yürümedim ya da koşmadım. Sadece sakince, açık ve berrak gözlerle dünyaya yeniden baktım. Yavaş adımlarla geçtim onlarca insanın sahnesinden. Size de tavsiyem budur.
Dolduysanız bu ruhunuzun yalnızlık ihtiyacından ötürüdür. Tefekkür sizi çağırıyor, kalbiniz sessizlik istiyor demektir. Ben huzuru zikirde buldum.
Bu kadar uzun yazdığın için teşekkürler.
Yazını okurken uzak yolculuğa gitmiş oldum. Bunun için de teşekkürler. Kendimi inanmazsın? Çok tek hissediyor oldum. Biraz da böyle maalesef. İyi ki yorum atmışsınız. Empati kurduğunuz için sonsuzca teşekkürler.
Dronepilotu, selam 💙
İçinin bu kadar dolu olmasına üzüldüm, gerçekten yorulmuşsun belli. Her şeyi bırakıp kaçmak istemek çok normal bu arada, ben de bazen moda girip “uçak bileti alsam, dönmesem mi” kafasına giriyorum 🙃
Bence “çok uzaklar”ı hemen hayatını bırakıp gitmek gibi düşünme. Kendine mini bir kaçış yarat. Mesela 2 gün bir sahil kasabası, deniz sesi, telefon sessizde, kimse bir şey beklemiyor senden… Fethiye, Ayvalık, hatta İstanbul’a yakındaysan Sapanca bile olur. Önemli olan mesafe değil, kafanı dağıtman.
Bu arada “anlayanım yok” hissi insanı en çok yoran şey. Ama sen yine de buraya yazacak gücü bulmuşsun, bu baya değerli. İstersen neler dolu içinde, biraz anlat, beraber bakalım. Gitmeyi düşündüğün yer var mı kafanda, deniz mi daha iyi gelir sana yoksa sakin orman havası mı? 🌊🌲
Cevap
2Cevap
isterdim evet
istedim ve gittim bi ara
Senin adına sevindim.
Bana da oluyor
Sonra? Yaptın mı hiç?
Sıkılınca Antalya’ya gidiyorum rahatlıyorum
En güzeli sevindim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?