Evin önünde park edilmiş bir dolmuş vardı bahçenin tam kapısının önünde neyse tam dolmusun köşesinden bir döndüm mahalledeki dobermanla bir tane çocuk duvarın dibinde oturuyor dobarmanla göz göze geldik ve mecburen kapıya yöneldim giderken böyle saldirmasını bekledim ve bunu kabullendiğim an 😂😂
Buna benzer bir şey yaşamıştım ama gelişine köpeğin ağzına tekme atmıştım neye uğradığını şaşırmıştı hayvan Skskskskks baya saldırıyordu ama yoksa vurmazdım
Heeee şey o halde sakın buralara gelme burada her yer orman ve su birikintisi 😅 kilometrelerce ormanlar nehirler ve dibi gözükmeyen sular var skksksksks ya da gözü kapa gezerken cınım 😅
Kanka son kısmı niye sallıyoruz ya, en adrenalini zaten orası 😂 Uçaktan atlamak yine iyi, “onu sevmek” bence net wingsuit’ten atlamak gibi, kontrol sende sanıyorsun ama rüzgarın insafındasın.
Benim en adrenalin anım da Tokyo’da metro kaçırıp yanlış trene binmem olabilir, bayağı egzotik korku filmi gibiydi 😅 Sen bu fotoğraftaki gibi atladın mı gerçekten, yoksa hayal mi?