İnsanlar hisseder nice duyguyu. Peki ya kalp atışımızı hızlandıran o heyecan. Bence hislerin en dolu dolu olanından biri. Bazen özlem öncesi duyarız onu bazen başarı öncesi duyarız. En çok heyecan duyduğunuz an hangisiydi? Hangi anım çok heyecan doluydu dersiniz?
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Çok heyecan duyduğum anlarım var ama bir tanesi benim için çok özel ve tek. Anne olacağımı öğrendiğim an. Nasıl elim ayağım titremeye başladı. Mutluluktan ağlasam mı, gülsem mi bilemedim. Ağlıyorum ama gülüyorum da. Çok karmakarışık oldum. Çünkü bebeğim mucize bir bebekti. Çok şükür Allah'ıma.
Anne olduğum, bebeğimi kucağıma aldığım anki heyecan ve mutluluğumun tarifi yok. Başka bir alem başka bir an dı benim için ve iki kez yaşadım, çok şanslıyım sağlıklı iki evladım var. Onlarla ilgili her yeni güzel olay benim için her zaman yeni farklı heyecanlar anlamına geliyor. Sanırım her zaman da öyle olacak. Okula başlamaları, mezun olmaları, askerlik, evlilik, ebeveyn olmaları bunları düşününce bile olmayan olaylar dahi heyecanlandırıyor ve hayaller kurmaya vesile oluyor...
20li yaşlardan önceki hayatımın her anı, her dakikası bir heyecandı desem abartmış olmam inanki. Yani bir insanın aklına gelebilecek her macerayı yaşamış birisiyim. Hangi birini yazsam karar veremedim😀 15 yaşımda eski platonik olduğum kişiye ilk görüşte vurulduğum an çok heyecanlanmıştım. Yanaklarım domates gibi, elim ayağım zangır zangır titriyordu😂
Benim tepkilerim öyle uçuk şekilde değil. Aşırı bir heyecan duyduğum bir olayı hatırlamıyorum. Askerde kuvvet komutanlarını karşıladığım sıradayken olmuştu herhalde. Hayatım kaymasın diye pür dikkattim.
Doğum anı. Çok garip bir şey ya, daha önce hiç bilmediğin bir acı çekiyorsun. Başına neler geleceğinden asla habersizsin, hem çok korkuyorsun, hem çok mutlusun.. Ne olacak, nasıl olacak, sağlıklı doğacak mı, güzel bir bebek mi, bana bir şey olacak mı 😂 Hayatta daha heyecanlı bir şey yok bence.
Aklima iki dogum geldi bu soruyu okuyunca. Kardesimin dogdugu gun. O gunu oyle net hatirliyorum ki kalbim cikiyodu resmen. Hastaneden eve getirdiler upuzun saclari vardi ensesinde fare gibiydi minik zayif. Annem ilk benim kucagima vermisti sen ona ablalik yapacaksin demisti asiri guzeldi. Bide ablamin kizi dogdugunda cok heyecanliydim. Gordugum an vuruldum ona. Kendimi annesi gibi hissetmistim. Hala onun yeri bir baskadir benim icin kuzum benim🥰
2010 da arkadaşlar ile bir trafik kazası geçirmiştik çok şükür herkes hayatta ama ciddi yaralar alan olmuştu bir evin bodrum katına dönerek çarpmıştık tofaş ile. Kendim dahil herkesi kanlar içinde görünce korku heyecan adrenalin can acısı kalbim sanki yerinden çıkacak gibiydi hayatımın en heyecanlı anı o geceydi.
en heyecan duyduğum anlar diyelim, her şeyin ilkini yaşarken oldu, oluyor ve olacak sanırım :) biriyle küs olduğumuzda bi anda gelen o mesaj, en son onun heyecanı vardı sanırım. “Unuttu beni” herhalde diye düşünürken “bitmedin hala” demesi, karnında kelebekler uçmasına sebep değil de ne 😌 var öyle anlar, Rab çoğaltsın. 🙏
Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı.
Seninle beraber geçirdiğim her dakika senle tanıştığım ilk günkü gibi heyecanlıyım içim kıpır kıpır özellikle bir örnek istersen ilk sesini duyduğum an ❤🤗
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bana güzel sözler söylediğin zaman bir de seninle buluşma anımızı düşündüğüm ve hayal ettiğim an❤