Birkaç ay yaşamak mecburiyetinde kalmıştım. Sonra bir ara anlık kafamı çevirdiğimde dağı deniz zannettim. Hülyalar görmeye başladım.

Birkaç ay yaşamak mecburiyetinde kalmıştım. Sonra bir ara anlık kafamı çevirdiğimde dağı deniz zannettim. Hülyalar görmeye başladım.

Öyle bir coğrafyada büyüdüm, yaşıyorum. Tercih sunulsa denize kıyısı olan bir yeri seçerdim.
Çocukluğumdan bu yana su sesinin bende uyandırdığı güzel hisler var.
Öyle evet
Denize aşık birisi olarak denize kıyısı olmayan bir şehirde yaşıyorum.. benim için istasyon burası tamamen denize kavuşmak için.. yaşanıyor bir sekilde çok darlanirsam 250 km gitmek zorunda kalıyorum :))
Bana soracak olursan benim gün 24 saat 27 saat denizde olmam lazım.. kara parcalari size kalsın. . ama bazen mevburiyetler ileriye dönük planlar işte ne yaparsın :))
Çok ayıp bu kiskandirmalar vs.. tok açın halinden anlamaz tabi :))
Gizli mi... ben farketmistim zaten..:))
Bende sucladigimi hatrlamiyorum :)).. bir gerçeği bilmekle dile getirmek farklı şeyler :))
Tek emare o değil.. tamam önemli kıstas ama yeterli değil.. deniz gören ev.. tarlalar.. çalışmamak.. bir sürü argüman var :))
Ya tamam tamam ben daha burjuvayim diyeyim de bari.. öyle bir anlattın ki.:)))
Nereden vardın acaba bu yargıya.. Chelsea taraftqridq defilim üstelik :))
Tamam bende o bile yok ki başka argumanin ne olacak :))
Önermem bumu yani :)) çok sağlam temelli durmuyor bence..:))
Beni stalklamadigin için önerme havda asılı kalacak yapacak bir şey yok :)))
Kısmet ne diyelim.. bakınca üzülüp ya bu adam benden bile beter durumda demede :))
Acıklı ve parasız pqylasimlar yqpayim bir süre de bari dengelensin azıcık :))
Biz numara yapmayız sayın Anadolu insanı.. azıcık gerçekliği eğmek denebilir belki ya da görüneni dağa soyut bir halde anlatmak azıcık bulaniklastirmak o kadarxik :)(
Karadeniz insanı numara konusunda nasıl bir tanıdık varda o açıdan sordum :))
Enistesinden bilgi alan mi aaa bildim.. iyi o zaman yiirttik :)))))
Beyin bu bilgiyi reddediyor normaldir.. anlıyorum seni bende uzun zaman reddettim bu gerçeği :))).. şimdi asıl gerçeğe geleyim yapmiyacaktim ama senin ev deniz görür biz garibanın evi magmayla ısınır...:))
https://hizliresim.com/gqbm2st
Demek üniversitede evin vardı ne şanslısın ben hem çalışıp hem okuduğum için peynir açma odası meyve balık hqllerinde uyuyordum hey gidi günler (az daha acindirirsam olacak bu iş ) :))
Elit semt.. gezip tozmadik.. aynı cümlede bir dakika kulahimi alayım...:))
Malımız mülkümuz yok neyi yaristiracaz başka.. hoş galibi belli bir yarış ama olsun :))
Ahhh işte yuzuk olsaydı bir şansımız vardı.. hatayı orada yaptık herhalde :))
AA teşekkür ederim.. şaşırdım :))
Dağı olan bir şehirde büyümüş birisi olarak ben de gittiğim her şehirde kafamı çevirip dağ arardım. Deniz şehrin her yerinden görünmez ama dağlar görünür
Evet denize kıyısı olmayan bir yerde gayette güzel yaşayabiliyorum, yaz tatillerinde de bu özlemimi gideriyorum...
Ankara 'da bir de deniz olsaydı harika olurdu ama yok napalım.😀
Teşekkür ederim...🥳🌺
Blackspot selam 🌊
Ya ben zor yaşarım, itiraf edeyim. Denizi görmeyince içim daralıyor, böyle nefesim yarım kalmış gibi hissediyorum. Birkaç ay idare ederim ama uzun vadede mutlaka denize yakın bir yere kaçarım.
O dağı deniz sanman var ya, tam “vücut denizsizliği kaldıramıyor” hali 😂 İçinde deniz olunca, kafanı nereye çevirsen orayı deniz yapıyorsun zaten.
Cevap
25Cevap
yaşıyorum zaten
Peki
Eskide yaşayamazdım ama Ankara ile garip bir bagım var çokseverim bir gün Ankara'da yaşamak isterdim buz gibi havası bile bana çekici geliyor.
Ankara yı bir ben sevemedim galiba
Bilmem bende yeri ayrıdır
Doğrudur
Deniz kenarı candır. Denizin varlığı bile havayı değiştirir dağın arkasında olsa bile böyle
Yaşıyorum memnunum. Ama bi sahil olsa nasıl olurdu diye düşünmüyor değilim arada.
Güzel olurdu muhtemelen
Olurdu sanırım.
36-37 yıldır yaşıyorum.. Demek ki yaşanıyormuş..
Yaklaşık 10 ay Balıkesir'de yaşamak zorunda kalmıştım, kabus gibiydi.
Deniz insanı yumuşatır da İzmit nedense çok hareketli.
İstemezdim ya, ile gidip gelirken köprüden geçerken bile denizden geçerken mutlu oluyorum.
Yaşıyorum zaten ama Deniz kenarında yaşamak çok güzel gerçekten.
Anlatım bozukluğu oldu deniz kenarında olmayan bir ni yerde yaşıyorum yani.
Zor.
Hatta imkansıza bir adım mesafede bile olma ihtimali var.
Kesinlikle Deniz olmayan yerde yaşamam
Ama İstanbul beni artık çok yoruyor
Bana deniz olan bir yer Öner
Ordu alternatifi var
Bakalım. Hayat bana neyi gösterecek
Teşekkür ederim 🌺
Yani yaşarım sanırım
Yaşarım evet
Yaşıyorum maalesef :))
Hayır deniz şart huzur veriyot bana
Yaşarım ama çok zor be
Denize kıyısı olmayan şehirde yaşıyorum
Yaşayamadım, yaşayamam.
Özlerim denizi
Yaşayamam. Ben denize göre yönümü buluyorum.
Yaşanır. Neden olmasın.
🙏
Yaşıyorum , gayet memnunum
Yaşayamam demiyorum ama yaşamak istemem
Benlik değil
Yaşayamam
Evet
Yaşıyorum maalesef
Evet
Yaşamam
Yaşarım
Tövbe de