İzmir de yaşıyorum geçen yaz 1 ay Konya da kaldım nemli havaya alışık olduğum için kuru bir havada durmak çok zor oldu suyu zaten çok sert iç anadolunun saçlarımda bile değişiklik oldu yürüyüş mesafesinde deniz olmak zorunda demiyorum ama denize yakın olmazsa yapamam denedim yapamıyorum zaten
Sen gel 18yıl deniz kıyısı olan yerlerde yaşa. Sonra 7yıldır deniz yüzü görme. İlk başlarda çok zor oluyor ama sonra alışıyorsun. Deniz görünce de ufo gören masum köylü kıvamına geçiyorsun :-)
Mersinli bir arkadaşın vardı senin gibi düşünür bizle dalga geçerdi ben mersinli nede olsa diye pek gale almazdim cevaplamaya deymez denizdemi yasiyirsunda deniz olmayan biyerde yaşanmaz diyorsun balikmisin sen
deniz kenarında doğup büyüyüp de deniz olmayan bir yerde yaşamak zorunda kalabilrsin okul iş hayatında.. ve sudan çıkmış balık misali derler ya kendini aynen öyle b*ktan hissedersin işte.. berbat bir durum ama yaşamak zorunda kalabiliyosun
E yani sahilde balık+rakı :) yaz geldiği zaman arkadaşlarla veya ailenle denize gidip piknik falan yapamayacaksam bilmiyorum nasıl olur. Biran düşündümde yokluğa düşmüş gibi oldum :D :D :D
Nerde yasıyossun? Valla bende kaç yıldır deniz kenarında yaşadım ama öyle bişey yok yani bugün hiç düşünmeden Eskişehir de yaşamak isterdim gitcegim yere bağlı yani
ben toprağımı denizi yok diye sevmemezlik etmem Ankara m bana göre en değerli il anlatılmaz yaşanır yok izmirmiş yok bilmem deniz kenarıymış beğenmeyen yaşasın orda dil uzatmasın bizim buralara
aşağıda gördüm Ankara mankara biri bir şeyler zırvalamış sizde işaret koyup bilmem ordan sonra Ankara mı demişsiniz yok yani deniz de boğulursunuz inşallah ne diyeyim çok meraklısınız deniz (-:
Ben de Mersin'de 20-21 yılımı geçirdiğimden dolayı öyle diyordum ama yaklaşık 7-8 aydır denizi bırak gölü bile olmayan bir yerdeyim insan zorunda olunca her şeyi yapıyor, alışıyor..
Öyle birseyki gencim cebimde param var işten çıkıyorum zamanım da var yok gezesim gelmiyor koca şehirde sürekli bir eksiklik duygusu ama en sonunda anladım ki tek eksiğim deniz kokusunda sıcak çayı icebilecegin güzel bir sahil 😀😀
Herkese nasip olmaz deniz kenarinda yasamak sen kiymatini biliyorsun ne güzel bide bize bak ic anadoludayiz denizin d sini görmuyoruz isimiz oluckta tatil olucakta deniz kenarina gidebilicez
Bilmiyorum aslında denizci olmayı çok isterdim ama denizi olan bir şehirde yaşayamazdım böyle bir gariplik var bende. Sanırım tsunami korkusu yüzünden.
yok bot değilim öyle işte tsunamiden çok korkuyorum ben. türkiye de tsunami olmaması olmayacağı anlamına gelmez değil mi ama. Denizci olmayı istiyorum ama olamayacağımıda biliyorum :D
Epeydir o dediğinizi yapamadım şimdi beni şevke getirdiniz bu yaz nasipse giderim şöyle yaylalar deniz sahil gezecek çok yer var en çokta yüzmek istiyorum ankarada yüzecek yer bile yok :)
Ayder yaylasının yeri başkadır en tepeye çıkıp yeşille mavinin kesiştiği noktada bir bardak çay içmenin verdiği zevki hiç birşeye değişmem... siz gittinizmi Ayder yaylasına :)
Umarım birgün gidersiniz ve benim söylediğim yerde yeşille mavinin kesiştiği noktada bir bardak çay yudumlarsınız :) insanlarıda çok sıcakkanlıdır gidip görmenizi tavsiye ederim sadece Ayder değil Rizenin bir çok yaylası güzeldir insana huzur verir...
18 yıldır gaziantepde yaşıyorum. sıkılınca çıkıp gezebileceğin bir sahil yok :( alleben göleti diye bir piknikk alanı var şehrin dışında sadece. buradaki insanlar hallerinden memnunlar ama :)
3. yu biliyorum be:) Karadeniz in sadece Bartın Amasra Zonguldak kısmına gittim. Ama Trabzon a da gideceğim inşallah. Bu durumda sen bir uşak olmalısın :)
Deniz olup olmaması değil de içinde medeni insanların olmadığı inançlara insanlara saygının bittiği hoşgörünün adaletin kaybolduğu yerde yapamam onu biliyorum geçsek artık bu deniz muhabbetini
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
22 yıldır sahil kenarında yaşıyorum ve hiç düşünemiyorum denizsiz biryeri :)
En İyi Cevaplar