Ucakta. Arap biriyle. Tartisilir mi?

Turkiyede gelmek icin ucaga bindim ondeki yolcu uyumak icin. Koltugunu yatirdi. Koltuk tam. Kucagima gelmisti. Yabanci dille uyardim oda " sadece uyuyorum bana ne" dedi bende kizdim nasilsa ucakta herkes. Yabanci ulkelerden anlamazlar diye bu aldirissiz yolcuya kizginca bakarak " Serrrefsiz!!! Dedim ( Nasilsa yabanci anlamazlar diye dusundum? O an o kelime kizginlikla cikti agzimdan). Birden onumdeki koltuktaki Adam kizginlikla. Yabanci dil ile bana. " Bana. Nasil Kufur edersin? " dedi ve Ben biliyorum " Serefsiz" ne demek dedi ve. Ucak guvenlik gorevlisini Cagirdi. Ona kizginca derdini anlatti ve ucak gorevlisi yanima Geldi " beyefendi kufur etmissiniz? Dedi. Ondeki yolcu kizginlikla. " bana. Serefsiz" dedigimi soyledi. Guvenlik gorevlisi sordu " Serefsiz. Ne demek? Ondeki yolcu hemen " un honor people" dedi Yani. Gorevliye. "Serefsiz" kelimesini. " Onursuz" demisim gibi tercume etti ve. Arap kokenli oldugu icin ona soylenen " Serefsiz" diye asagilayici kelimeyi anladigini ve kizdigini Kabul etmeyecegini soyledi? Boyle bir Olay yasadim ucakta🤔

Ucakta. Arap biriyle. Tartisilir mi?