Kişilik & Karakter Arap bir erkeklerine karsi zaafim var ne yapmaliyim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bide arapca konustuklarinda hemen yanaklarim kizariyor 😭 Güncellemeler1 yıl Arap erkeklerine karsi * Arap bir erkeklerine karsi zaafim var ne yapmaliyim? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. gidip bulun o halde 0 0 Yorumla
Munkesir Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Benim de hosuma gidiyor 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Yaaa feyruzu koymussun pp yee 😍 nerelisin? Yorumla Soran 1 yıl Arapca biliyor musun Yorumla Munkesir 1 yıl Ben arap değilim bacım 😂 maalesef bilmiyorum Yorumla Soran 1 yıl Kiz bende degilim ama ogreniyorum belki sende ogreniyorsundur diye merak ettim😀😀 Yorumla Munkesir 1 yıl Geçen sene kursa başladım kitapları falan aldım ama devam edemeidm maalesef Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Onlarda bir gördüğün mü oldu? 0 0 Yorumla
beymert7 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Şeriat atak geçiriyorsun dil altı al sakinleş 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Arapça sövse amin diyecek beyin bu işte 0 0 Yorumla
xGDRx Takip Et Yoda Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 306 cevap paylaştı. Senide gönderelim awq orada doyarsın araba 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ben Arabim Urfa Arabi 0 4 Yorumla Munkesir 1 yıl Yalanci Yorumla Soran 1 yıl Arapca biliyor musun iyi seviyede Yorumla Soran 1 yıl Esmer misin beyaz tenli mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Urfaliyiz Urfa'da Arap nüfusun varlığını bilmiyormusun Urfa'nın yarışı Arap Az arapça biliyorum görünüş olarak da Türkler gibiyim işte esmer Yorumla
kaya_han Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Sende *rospuluk var tedavisi yok 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hahahahahhaha seviyorummmmmmm boyle olmayi 😍💅🥰 Yorumla kaya_han 1 yıl Belli belli asgari ücretteki 104 TL gibisin alsan olmaz almasan olmaz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
gidip bulun o halde
Benim de hosuma gidiyor
Yaaa feyruzu koymussun pp yee 😍 nerelisin?
Arapca biliyor musun
Ben arap değilim bacım 😂 maalesef bilmiyorum
Kiz bende degilim ama ogreniyorum belki sende ogreniyorsundur diye merak ettim😀😀
Geçen sene kursa başladım kitapları falan aldım ama devam edemeidm maalesef
Onlarda bir gördüğün mü oldu?
Şeriat atak geçiriyorsun dil altı al sakinleş
Arapça sövse amin diyecek beyin bu işte
Senide gönderelim awq orada doyarsın araba
Ben Arabim Urfa Arabi
Yalanci
Arapca biliyor musun iyi seviyede
Esmer misin beyaz tenli mi
Urfaliyiz Urfa'da Arap nüfusun varlığını bilmiyormusun Urfa'nın yarışı Arap
Az arapça biliyorum görünüş olarak da Türkler gibiyim işte esmer
Sende *rospuluk var tedavisi yok